Sasuke gidene kadar böcek muamelesi yapan Kakashi de adamdan sayılır oldu ya bu Kishi'ye ne dense boş. Gitti hokage yaptı herifi bir de.Narutoda 1-3 Kakashi 5-6 Sasuke 2-4-7'yi Naruto almış. Ona bakim dedim de. Gurur duydum. Neyse Zoro alır
Eskiden dediğinde haklı olabilirsin ama karakteri karakter yapan özellikler eskisi gibi olmadığı için şu an durum bu yüzden.Geçmişin hatrına ve ana karakter olduğu için geçiyordur Zoro'yu.Hani sempati ve komedi kısmı da azaldı Luffy'nin Zoro'nun etkisini geçebileceği özelliği de törpülendi.Şahsi fikrini söylüyorsun sen de benim gibi. Ayrıca şunu da unutmamak lazım ana karakter sevdasına ana karakter peşinde koşan adam sayısı, ana karakter sevmiyorum o yüzden coolum kafası yaşayan adam sayısının yanında oldukça düşük kalır ki bunu serilerin genelinde de görebilirsin. Zoro da çok kaliteli iyi işlenmiş sevdiğimiz bir karakterdir ama Luffy'e geçiliyor olmasını farazi nedenlere bağlamaya gerek yok geçildiği adam Luffy. Boru değil yani.
Arada Killua, kurapika ya da diğerlerine odaklanması Gon'u tek ana karakter olmaktan çıkarmıyor.Okumamışsın demek seriyi. :/ Her arc pov değişiyor, tek bir karaktere odaklanmıyor. Hatta sırf ana karaktere bile odaklanmıyor.
Forumda çoklu oy atılabilen popüler karakter konusu var zaten açacaksan tek oy atabilsin insanlar dostum.@Montana konuyu yakın zamanda açıyorum. Senin oylar; Ace, Roger ve Krieg'e gider diye tahmin ediyorum.
Üç kurşun fazla herkes tek atışını yapsın, o ne öyle. Kim hak ediyorsa o kazansın.@Montana konuyu yakın zamanda açıyorum. Senin oylar; Ace, Roger ve Krieg'e gider diye tahmin ediyorum.