Zoro'yu batılılar daha çok seviyor, o yüzden zaten takılmıyorum orada.Shitgen'de herhangi bir konu hakkında izlenim edinecek kadar kalmamanı tavsiye ederim dostum.
Zoro'yu batılılar daha çok seviyor, o yüzden zaten takılmıyorum orada.Shitgen'de herhangi bir konu hakkında izlenim edinecek kadar kalmamanı tavsiye ederim dostum.
Luffy'e verilen oyların bir kısmı "benim sevdiğim karakter birinci olmaz/sıralamaya girmez en iyisi Luffy'e oy atayım" diye veriliyor. En sevdiği karakter Zoro olanların sayısı daha fazladır.Yok, Worstgen gibi forumlara bak. Zoro seveni daha çok. Bendeki izlenim o yönde oldu.
Adam görünmediği arc da 10k oy almış yav. :/American Shounen Jumpın 2017 anketinde Zoro az farkla 2. olmuş sanırım.
Ki o sıralar wcı'dayız.
Luffy 8700, Zorp 8400 civarı oy almışdı galiba.American Shounen Jumpın 2017 anketinde Zoro az farkla 2. olmuş sanırım.
Ki o sıralar wcı'dayız.
Kanka belli bişey zaten batıda Naruto'nun ön planda olması gibi bi şey bu, Zoro'nun seveni batıda daha çoktur.Luffy'e verilen oyların bir kısmı "benim sevdiğim karakter birinci olmaz/sıralamaya girmez en iyisi Luffy'e oy atayım" diye veriliyor. En sevdiği karakter Zoro olanların sayısı daha fazladır.
Aynı mantıkla Zoro oy alamaz mı?Luffy'e verilen oyların bir kısmı "benim sevdiğim karakter birinci olmaz/sıralamaya girmez en iyisi Luffy'e oy atayım" diye veriliyor. En sevdiği karakter Zoro olanların sayısı daha fazladır.
Luffy ana karakter ya sevmeyeni azdır o yüzden.Aynı mantıkla Zoro oy alamaz mı?
Myanimelist sıralamasına bakBatıda Zoro'yu seven daha fazla.
Bakayım link var mı?Myanimelist sıralamasına bak