6 dan sonra güncel veri açıklanıyor sanırım. Şu an luffy Asya ve kuzey Amerika da 1., sanji japonya da 1., kalanlar da zoro 1.Noldu noldu tam dünya haritası son durum alalım?
6 dan sonra güncel veri açıklanıyor sanırım. Şu an luffy Asya ve kuzey Amerika da 1., sanji japonya da 1., kalanlar da zoro 1.Noldu noldu tam dünya haritası son durum alalım?
Shanks'tan yardım alacağını düşünmüyorum.Coby'den alacağı yardımda en fazla BB'ye veya son savaşta olabilir.İmkansız, daha Shanks'ı var denizci içinde Coby'si var bilmem nesi var. Luffy'nin en az 10 yardımı var daha rez al.
Bunlar tüm günlerin toplamı mı yoksa sadece bitmiş olan günün istastistiği mi?6 dan sonra güncel veri açıklanıyor sanırım. Şu an luffy Asya ve kuzey Amerika da 1., sanji japonya da 1., kalanlar da zoro 1.
Bitmiş günün.Bunlar tüm günlerin toplamı mı yoksa sadece bitmiş olan günün istastistiği mi?
Arap atı gibi sonradan açılıp her yerde 1. Olacağız. Sanji de 2. olacak. Law da 3. olacak6 dan sonra güncel veri açıklanıyor sanırım. Şu an luffy Asya ve kuzey Amerika da 1., sanji japonya da 1., kalanlar da zoro 1.
Çok üstünkörü okuyorsun mangayıPH den beri kaido'yu devirmek istiyordu. Eğer bir amacı olmasaydı %30 şansı olduğu yonkou'ya dalmazdı.
Luffyi artık sadece Zoro tokatlamiyor, Sanji de tokatliyor. Olan bu :3Noldu noldu tam dünya haritası son durum alalım?
Yoo, hedeflemiyordu. Kaido'dan fazla Dof'a odaklanmıştı.PH den beri kaido'yu devirmek istiyordu. Eğer bir amacı olmasaydı %30 şansı olduğu yonkou'ya dalmazdı.
Sanjiciler iyi çalışmış aslanlarım benim.Bitmiş günün.
Arap atı gibi sonradan açılıp her yerde 1. Olacağız. Sanji de 2. olacak. Law da 3. olacak
Sen taraflı okuyorsun. Law'ın hiçbir amacı yok, yancı diyorsun, ben de law madem amaçsız niye yonkou'ya dalıyor diyorum. Mal mı bu law?Çok üstünkörü okuyorsun mangayı
E o zaman niye kaido'ya da dalacak?Yoo, hedeflemiyordu. Kaido'dan fazla Dof'a odaklanmıştı.