Bence Law Wano'da ölebilir veya kendi amacını gerçekleştirmek için Luffy ile ittifağı bozabilir.Luffy' KK yolculuğunda yancılık yapacak tayfa var Law'a gerek yok.Yeni amacı işte Luffy'nin kklık yolculuğunda ona el atan isimlerden olmak.
Bence Law Wano'da ölebilir veya kendi amacını gerçekleştirmek için Luffy ile ittifağı bozabilir.Luffy' KK yolculuğunda yancılık yapacak tayfa var Law'a gerek yok.Yeni amacı işte Luffy'nin kklık yolculuğunda ona el atan isimlerden olmak.
Seride Calgaralar, Nolandlar, Aceler, hedefine ulaşamadı. Bunun ne haddine, Dof indi bitti gitti işte, ölsünDaha tam işlenmedi.
Şuan tam tartışma yapacak bir ortamda değilim ama şöyle basitçe ifade edeyim.Daha tam işlenmedi.
Onların yetmediği zamanlar oluyor, Luffy çokca yardım alıyor, yani yardım edecek daha adam lazım.Bence Law Wano'da ölebilir veya kendi amacını gerçekleştirmek için Luffy ile ittifağı bozabilir.Luffy' KK yolculuğunda yancılık yapacak tayfa var Law'a gerek yok.
Şahsen serideki misyonunun, timeskip sonrası o çok uzak kaldığımız D. gülüşünü tekrar göstermek olduğunu düşünüyorum. Yani umarım oyledir , yoksa bu raftele kadar bırakmaz biziLaw boş çar, seriye D. atalım Luffy'e yancı olsun demişler ondan varolmuş. Adamın bir gayesi, varoluş amacı yok onun dışında. Hayali Doflamingo'yu indirmekti onu da Luffy'nin yancısı olarak yaptı, hayallerimi sana emanet ediyorum deyip götünü taşa oturttu lkajsdlksadk. Biri bana Law'ın neden şu anda denizlerde olduğunu söyleyebilir mi yahu?
Luffy bence Yonkoları indirdikten sonra belli bir güç seviyesine ulaşacak ve son savaşa kadar herhangi müttefiğe ihtiyacı olmayacak.Bu sayede tayfa odaklı bir hikaye izleyeceğiz.Onların yetmediği zamanlar oluyor, Luffy çokca yardım alıyor, yani yardım edecek daha adam lazım.
Bir saniye ace'in hedefi mi vardı? ben onu kral olmak istemeyen bubasının yanında serum partileri yapacağını sanıyordum.Seride Calgaralar, Nolandlar, Aceler, hedefine ulaşamadı. Bunun ne haddine, Dof indi bitti gitti işte, ölsün
PH den beri kaido'yu devirmek istiyordu. Eğer bir amacı olmasaydı %30 şansı olduğu yonkou'ya dalmazdı.Şuan tam tartışma yapacak bir ortamda değilim ama şöyle basitçe ifade edeyim.
Luffy, Korsanlar kralı olmayı amaçlıyor, amacı bu. Amacını gerçekleştirdikten sonra herhangi başka bir şeyin peşine düşüp düşmeyeceği ise kendi bileceği iş. Law'ın durumu da buna benziyor.
İmkansız, daha Shanks'ı var denizci içinde Coby'si var bilmem nesi var. Luffy'nin en az 10 yardımı var daha rez al.Luffy bence Yonkoları indirdikten sonra belli bir güç seviyesine ulaşacak ve son savaşa kadar herhangi müttefiğe ihtiyacı olmayacak.Bu sayede tayfa odaklı bir hikaye izleyeceğiz.