Sakal fetişçi japon kızı olduğumu öğrendim tek sorun ben acee de bakıyorum?Bad boy law dururken, sakal fetişçi japon kızları ace'e bakmaz.
Sakal fetişçi japon kızı olduğumu öğrendim tek sorun ben acee de bakıyorum?Bad boy law dururken, sakal fetişçi japon kızları ace'e bakmaz.
Ace de dahil dönüşümlü olarak 4-5 karaktere veriyorum ben. Ama onların ilk üçe girebileceğinden şüpheliyimAce Law'dan 37377373 kat daha kaliteli bir karakterdir, illaki genç D. seçeceksiniz onu seçin bari yahu
Stratejik düşünmek kadar spontane kararlar alıp onları uygulayabilmek de bir yetenektir, Ace ve Law farklı kişilikte insanlar böyle bir konu üstünden kıyaslama yapmak anlamsız oluyor birazAtarlı bir ergenin stratejik düşünen ağırbaşlı bir karaktere tek üstün olduğu konu aptallığıdır.
Law'ın amacının tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz.Ama bu demek değil ki amacı yok ve tek misyonu Luffy'nin yancısı olmak.Son bölümlerde gördüğümüz kadarıyla D. gizeminin anlamını öğrenmeye çalışıyor gibi.Law boş çar, seriye D. atalım Luffy'e yancı olsun demişler ondan varolmuş. Adamın bir gayesi, varoluş amacı yok onun dışında. Hayali Doflamingo'yu indirmekti onu da Luffy'nin yancısı olarak yaptı, hayallerimi sana emanet ediyorum deyip götünü taşa oturttu lkajsdlksadk. Biri bana Law'ın neden şu anda denizlerde olduğunu söyleyebilir mi yahu?
Tartışmanıza karışmak istemem ama bu işlendi.Law'ın amacının tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz.
Law'ın amacı nerede işlendi ?Tartışmanıza karışmak istemem ama bu işlendi.
Rosa arc işlendi, amacı Dofu indirmekmiş sen öyle olmadığını mı düşünüyorsun ?Law'ın amacı nerede işlendi ?
Doflamingo'yu indirmek amacı olsa bile ana amacının o olduğunu düşünmüyorum.Law gibi bir karakter bana göre Luffy'nin yancısı konuma indirgenmemeli.Serideki D.lerden biri olarak seri için önemli bir amaca sahip olacak bana göre.Rosa arc işlendi, amacı Dofu indirmekmiş sen öyle olmadığını mı düşünüyorsun ?
Sana göresine laf söylemek benim haddim değil, karakterden beklentin yüksek olabilirDoflamingo'yu indirmek amacı olsa bile ana amacının o olduğunu düşünmüyorum.Law gibi bir karakter bana göre Luffy'nin yancısı konuma indirgenmemeli.Serideki D.lerden biri olarak seri için önemli bir amaca sahip olacak bana göre.
Yeni amacı işte Luffy'nin kklık yolculuğunda ona el atan isimlerden olmak.Doflamingo'yu indirmek amacı olsa bile ana amacının o olduğunu düşünmüyorum.Law gibi bir karakter bana göre Luffy'nin yancısı konuma indirgenmemeli.Serideki D.lerden biri olarak seri için önemli bir amaca sahip olacak bana göre.
Daha tam işlenmedi.Tartışmanıza karışmak istemem ama bu işlendi.