O hepimizin amacı.Aslında Law'un şu anki tek amacı D.'nin anlamını bulmak
O hepimizin amacı.Aslında Law'un şu anki tek amacı D.'nin anlamını bulmak
KK olana kadar bizim tayfayla beraber artık. Sürekli ölür deniliyordu ama bu amaçla artık Raftel'e gidene kadar ölmez.Aslında Law'un şu anki tek amacı D.'nin anlamını bulmak
Altıya kadar sonuçlar hiç değişmiyor diye biliyorum ben. O yüzden altı dan sonra bakmak en iyisi.Sıralama akşam altıda mı sıfırlanıyor? Eğer bu şekildeyse altıya gelmek üzereyken bakmak lazım. Günün kalanında kimin birinci olduğu önemli değil, yanlış mıyım?
Nerede Law yancı demişim ? Law'ın amacı yok demişim ? Benim yazdıklarımı da üstünkörü okuyorsun anlaşılan.Sen taraflı okuyorsun. Law'ın hiçbir amacı yok, yancı diyorsun, ben de law madem amaçsız niye yonkou'ya dalıyor diyorum. Mal mı bu law?
Kidin de amacı KK olmak, her Luffynin yanında olanın gönlü mü olacakKK olana kadar bizim tayfayla beraber artık. Sürekli ölür deniliyordu ama bu amaçla artık Raftel'e gidene kadar ölmez.
Kid rakip Law dost. Fark bu.Kidin de amacı KK olmak, her Luffynin yanında olanın gönlü mü olacak
Oda bize bence Marineford'da olduğu gibi ters köşe yapabilir.Mangada Marineford'a geldiğimde ilk düşündüğüm şey Ace'in kurtarılıp Luffy'nin yolculuğunda abi rolü üstlenmesi idi.Sonradan böyle olmadığı anladıktan sonra baya şaşırmıştım.Law'ın ölümü de bence bunun gibi hiç beklenmedik bir yerde gelicek.Lawın ilk amacı sadece Dofftan intikam almaktı doğru ama Dressrosadan sonra durum değişti. İlk başta Doff yenildikten sonra bana ne olursa olsn sonuçta hedefim gerçekleşmiş olacak kafasındaydı bu yüzden Kaidoyla savaşmak onun için önemli değildi ama Wanoda D. muhabbetini geçiriyorsa kendine yeni bir amaç bulduğu anlamına gelir. D. açıklanana kadar da ölmez bence.
Amacı değişecek bence. Biraz geçmişini öğrenelim.Kidin de amacı KK olmak, her Luffynin yanında olanın gönlü mü olacak