Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Law'ın eskiden amacı sadece intikam almaktı. Şimdi ise D.'nin sırrını öğrenmek istiyor ve Roci'nin ona dediği gibi mutlu yaşamak istiyor. Amaçsız değil. Bir büyük amacı bir de düz bir amacı var.
 
İlla büyük hayalleri olacak diye bir şey yok.

Law bu haliyle iyi bir karakter . Her karakterin dünyaya damga vuracak hayallere sahip olmasını isteyenleri anlamıyorum. Bu kadar büyük hayallerin olduğu bir yerde sıradanlıkta bir büyüklük taşır bence.
 

Sen taraflı okuyorsun. Law'ın hiçbir amacı yok, yancı diyorsun, ben de law madem amaçsız niye yonkou'ya dalıyor diyorum. Mal mı bu law?

E o zaman niye kaido'ya da dalacak?

El mecbur... Tek başına hedefine ulaşamayacak. Luffy ve Robin'in yanında durmalı.

Sanji diyordu Law'a, hedefimiz Kaido, dof'a neden bu kadar odaklanıyorsun diye? Baya Kaido'yu hedefliyormuş yaw. xd

 
Doflamingo'yu indirmek amacı olsa bile ana amacının o olduğunu düşünmüyorum.Law gibi bir karakter bana göre Luffy'nin yancısı konuma indirgenmemeli.Serideki D.lerden biri olarak seri için önemli bir amaca sahip olacak bana göre.
Önemli bir olayda rol alacağı önemli bir amacı olduğu anlamına gelmez, sen karaktere anlam yüklediğin için ulvi bi gayesi olmalı diyorsun, ben de gayesi Doflamingo'yu indirmekti, şu an tam bir yancı rolünde başıboş keklik gibi geziyor diyorum. Fark bu.
 
El mecbur... Tek başına hedefine ulaşamayacak. Luffy ve Robin'in yanında durmalı.

Sanji diyordu Law'a, hedefimiz Kaido, dof'a neden bu kadar odaklanıyorsun diye? Baya Kaido'yu hedefliyormuş yaw. xd

İlk amacı intikam zaten. Onda bir sıkıntı yok. Ama dediğim gibi, eğer bu adam amaçsız biriyse neden kaido'ya dalacak? KK olmak için mi? Bu bir amaç. D. 'nin tarihi için mi? E bu da bir amaç.
Yani seride aile kurmanın bir amaç olduğu yerde, d'nin tarihini öğrenmek hayli hayli amaç sayılmalı ki eğer oda bu karakteri öldürmezse boş da da bırakmaz zaten.
 
Dof aradan çıktığına için Trao artık kendi kariyerine odaklandı. Yani Low'un amacı en iyi doktor olmak ama Coppa varken zor. Hasta doktor da büyük bir rakip bu konuda. Heyecan dorukta.
 
Sıralama akşam altıda mı sıfırlanıyor? Eğer bu şekildeyse altıya gelmek üzereyken bakmak lazım. Günün kalanında kimin birinci olduğu önemli değil, yanlış mıyım?:bilmem:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık