İyide tepeye cıkan herkeste deli gibi meyve var ve deli gibi güç.Bu adamlar nasıl çalıştı gösterilmedi diye çalımamışmı oluyor.Luffy küçüklügünde falan hep çalışırken gösterildi serinin en potansiyellisi size göre.Ace potansiyelin kralı olan adam meyve verdi E.oda üstüne sürekli antreman yapıyordu kücüklügünde ama yeterli geldimi bunlar öldü gitti ne dedik Wb gemiye alınca yatmış.Fantastik seri olsa bile E.oda belli şeylere dikkat ediyor adam serimde tutarsızlık istemiyorum diyen birisi.
Not:Sanji'yi karıştırma o potansiyel bir daha 1000 yılda anca dogar ama harcanıyor.
Çalışmış mı oluyor? Kardeşim Shanks paso çalışmıştır,WB çalışmamıştır.Bütün güçlü adamlar çalışmıştır diye genelleme yapamazsın.Zaten yapsan da kimse inanmaz.Sanji'yi öyle komik şekilde geçiştiremezsin.Tayfanın diğer üyeleri de gelişmiştir,çalışmasalar da.Zoro da söylemiştir,farkında olmasak da güçlendik diye.Çalışmayı da geçtim.Al işte Luffy çocukluğunda çalışmış,2 yıllık arada çalıştı ee gerisi? Çalışsalar dahi Zoro gibi hep çalıştıkları anlamı çıkmıyor yani.Luffy şu saatten sonra çalışmadan yardıcak değil mi büyük ihtimalle? Evet.Zoro çalışacak mı evet.Ama Luffy gene gelişecek gene gelişecek.Sanji de gelişecek tayfa da.
Yeterli geldi mi? Dalga mı geçiyorsun? Akainu Zoro'ya dalsa Zoro'nun küçüklüğünden beri çalışması ona yetecek mi? Yoksa ölecek mi? Ace dediğin adam için Auger meyvesiz de korkunç bir güce sahip olduğunu söylemiştir.550 m'lik adamdır.2y öncesinde de Luffy'den öndedir.Ace'in eleştirilmesi haki konusundaydı.Ama eninde sonunda onu da kullanacaktı zaten ve adam h.haki sahibiydi,potansiyel yüksekti yani.Totalde ise benim görüşüm Luffy'den daha potansiyelliydi ve Luffy'nin onu geçmesi zordu.
Adam yatsa da çok güçlü özetle.
@Vaas
Seviye ile alakalı.Luffy saldırıyor,bir bakıyor kollar gitmiş.K.haki hayat kurtarır
Haki,doruki,hız,teknik vs bir ton etken var.Bu manada kılıç ustaları da tepede olabilir.Shanks da görünen kılıç ustası ama 100 kilo ise 90'ı billur