İnternet kafeden katılabilirim de çevredeki internet kafeler turnuva saatinde dolu olursa ne yaparım diye düşünüyorum. Genelde boş yer olmuyor.Katılacakmışsın diye duydum.
Yok öyle bir şeyYokya kimse birbirine sovmuyordur herhalde turnuvalarda zaten. Burası elit bir forum.
İnarinin performansını arttırıyorum. Taktik işte.@Arthur Morgan ve @İnari aynı takıma denk gelirse o kadar emin olmazdım bu yorumundan.
Bottan maç vermemeyi çok isterdim. Keko inari ve inari level (bulabilirsek öyle bir şey) çok eğlenceli, güçsüz ama güçlü takım olurduk.@Arthur Morgan'ın ilacı bende. Aynı takıma koyun ve rahatlayın djdjsj
Kardeşim ben aşırı sadist bir insanım ama senin mazoşistliğin beni aşıyor artık. Yeter lan sana yapmadığım şey kalmadı. Akla gelebilecek her türlü şekilde seni dövdüm yendim. Hala daha pes etmeyip karşına gelmemi istiyorsun. Anime ana karakteri misin olum sen? Git biraz güçlen öyle genel final bossuna.Hangi rolde oynayacaksınız? @Nie Li @Arthur Morgan
Birlikte yorum yapar mıyızBunu kararlaştıralı çok oldu aslında. Turnuva için çoğu yayını açmaya çalışacağım ama oynamayacağım.
@RedTeroR pentamı çalarsın diye oynamıyorum
Top lane seç gir şu turnuvaya boş yapma la. Dersime iyi çalıştım, seninle dövüşmeye hiç olmadığı kadar hazırım. Gücü iliklerimde hissediyorum. Finalde Aatrox vs Yorick ile izleyenlere güzel bir şov yapalım.Kardeşim ben aşırı sadist bir insanım ama senin mazoşistliğin beni aşıyor artık. Yeter lan sana yapmadığım şey kalmadı. Akla gelebilecek her türlü şekilde seni dövdüm yendim. Hala daha pes etmeyip karşına gelmemi istiyorsun. Anime ana karakteri misin olum sen? Git biraz güçlen öyle genel final bossuna.
Yorumcuları ben seçmiyorum ama neden olmasın İnarim.Birlikte yorum yapar mıyız