Derin KF.
Sizin ailede yok mu Lol oynayan? Başka kuzenlerden.
Derin KF.
2 kişi var adam lazım olursa çağırırım. Foruma da üyeler zaten. Sadece aktif değiller.Sizin ailede yok mu Lol oynayan? Başka kuzenlerden.
Sonuçlar belli yani ?Aynı ip sıkıntı çıkmasın diye modlardan biriyle ön görüşme bile yaptım, sen hayırdır ya
Sen tek başına taşırsın tüm takımı.Başı ağrıyormuș kadınlardan bu kadar trip yemiyorum
2 kişi var adam lazım olursa çağırırım. Foruma da üyeler zaten. Sadece aktif değiller.
İddialı halı saha maçına profesyonel futbolcu getiren eleman gibisinBirileri eksik olur diye ev arkadaşımı siteye üye yaptım:d Kendisi aktif dota eski lol oyuncusu. Bronze varsayıp takımlardan birine eklemleriz duruma göre
Yok be turnuva işi sıkıntıya girmesin diye şey ettiydim:d hesabı onaylanmıştı, şimdi baktım uçurmuşlar:dİddialı halı saha maçına profesyonel futbolcu getiren eleman gibisin
Vaay zamanında gümrükleri de ayarladın yani Tuncay Kantarcı gibi adamsınYok be turnuva işi sıkıntıya girmesin diye şey ettiydim:d hesabı onaylanmıştı, şimdi baktım uçurmuşlar:d
Traşımız dışında ortak bir yönümüz yok kendisiyle. He birazcık titizimdir ben deVaay zamanında gümrükleri de ayarladın yani Tuncay Kantarcı gibi adamsın