aatrox buff almışTop lane seç gir şu turnuvaya boş yapma la. Dersime iyi çalıştım, seninle dövüşmeye hiç olmadığı kadar hazırım. Gücü iliklerimde hissediyorum. Finalde Aatrox vs Yorick ile izleyenlere güzel bir şov yapalım.
aatrox buff almışTop lane seç gir şu turnuvaya boş yapma la. Dersime iyi çalıştım, seninle dövüşmeye hiç olmadığı kadar hazırım. Gücü iliklerimde hissediyorum. Finalde Aatrox vs Yorick ile izleyenlere güzel bir şov yapalım.
Katılmayı düşünüyorum ama,5-6 sında gündüz nöbetim var 9 dan önce çıkamam buda takım arkadaşlarımı bekletmek hatta maçlara uygun zaman aralığında yetişemem anlamına geldiği için çok aradayım.Katılacakmışsın diye duydum.
Turnuva bu haftaysa imkansız ya. Manita tasmayı taktı gezdiriyor beni :/ Pazartesiden önce boşa çıkamamTop lane seç gir şu turnuvaya boş yapma la. Dersime iyi çalıştım, seninle dövüşmeye hiç olmadığı kadar hazırım. Gücü iliklerimde hissediyorum. Finalde Aatrox vs Yorick ile izleyenlere güzel bir şov yapalım.
Değiştirilebilir bence turnuva tarihi.Turnuva bu haftaysa imkansız ya. Manita tasmayı taktı gezdiriyor beni :/ Pazartesiden önce boşa çıkamam
Değişirse neden olmasın. Bu hafta hiçbir şekilde katılamamDeğiştirilebilir bence turnuva tarihi.
Sıkıntı yok abi, ben de mental buff alıyorum şu sıralar dengeleriz bir şekilde.aatrox buff almış
Haftasonu başlayacağız dedi Mİhawk, iki gün ertelenir be ne olacak. Katıl hadi kırma izleyicileri.Turnuva bu haftaysa imkansız ya. Manita tasmayı taktı gezdiriyor beni :/ Pazartesiden önce boşa çıkamam
Tek benim içinse ertelemeyin ya. Çoğu insan hafta sonu müsait olabiliyor şimdi çoğunluğu zorlamış oluruz. Ha herkes okey dese bile belki pazartesi bile gelemeyebilirim. Biraz daha hafta içi olsa çok güzel olur .ddSıkıntı yok abi, ben de mental buff alıyorum şu sıralar dengeleriz bir şekilde.
Haftasonu başlayacağız dedi Mİhawk iki gün ertelenir be ne olacak. Katıl hadi kırma izleyicileri.
Biraz erkek ol lan. Yumruğu vur masaya. Ben de manitadan gizli katılacağım, LoL oynadığımı duysa vurur beni.Tek benim içinse ertelemeyin ya. Çoğu insan hafta sonu müsait olabiliyor şimdi çoğunluğu zorlamış oluruz. Ha herkes okey dese bile belki pazartesi bile gelemeyebilirim. Biraz daha hafta içi olsa çok güzel olur .dd