O da satıyor ya. @Kuzan 9 kişiyiz abi 1 kişi eksik turnuvaya katılır mısın?Kardeşim kuzan bile böyle satış koymadı
O da satıyor ya. @Kuzan 9 kişiyiz abi 1 kişi eksik turnuvaya katılır mısın?Kardeşim kuzan bile böyle satış koymadı
Hayır.O da satıyor ya. @Kuzan 9 kişiyiz abi 1 kişi eksik turnuvaya katılır mısın?
Mangadaki kuzan bile satıcı çıktı hiç şaşmamak lazımO da satıyor ya. @Kuzan 9 kişiyiz abi 1 kişi eksik turnuvaya katılır mısın?
Kuzan abim 5v5'lere de zor geliyordu da Historia üzdü beni. Bir dahaki turnuvada denk geliriz artık.Mangadaki kuzan bile satıcı çıktı hiç şaşmamak lazım
Birileri eksik olur diye ev arkadaşımı siteye üye yaptım:d Kendisi aktif dota eski lol oyuncusu. Bronze varsayıp takımlardan birine eklemleriz duruma göre
Adam ihaleye fesatlık karıştıranlar gibi turnuvaya müdahale ediyor ya aloo polissBirileri eksik olur diye ev arkadaşımı siteye üye yaptım:d Kendisi aktif dota eski lol oyuncusu. Bronze varsayıp takımlardan birine eklemleriz duruma göre
Aynı ip sıkıntı çıkmasın diye modlardan biriyle ön görüşme bile yaptım, sen hayırdır yaAdam ihaleye fesatlık karıştıranlar gibi turnuvaya müdahale ediyor ya aloo poliss
Derin KF.Aynı ip sıkıntı çıkmasın diye modlardan biriyle ön görüşme bile yaptım, sen hayırdır ya