Kazanırsam bir fesini alırım o zaman.Alacak, ilk mesajda belirttim.
Kazanırsam bir fesini alırım o zaman.Alacak, ilk mesajda belirttim.
Kazanırsam bir fesini alırım o zaman.
Sadece başını ve sonunu okumuştum, şimdi gördüm. Bardak da olur sıkıntı yok. Her içtiğim çayda Yorick banlayalım terör örgütünü anarım.Ödül de yazıyor ilk mesajda. Hiç mi bakmadın? :d
Sadece başını ve sonunu okumuştum, şimdi gördüm. Bardak da olur sıkıntı yok. Her içtiğim çayda Yorick banlayalım terör örgütünü anarım.
En kötü 5 takım çıkartırız ya. Bakma sen katılmıyorum diye nazlananlara, ordan da gelir 2-3 kişi.20'den az olursak iş yatabilir.
En kötü 5 takım çıkartırız ya. Bakma sen katılmıyorum diye nazlananlara, ordan da gelir 2-3 kişi.
Normal günlerde 10 kişi olduğumuz oldu her türlü 20 olması lazım Anladığım kadarıyla 3 maçlık seri sistemi ve maçların fazla olması bazı kişiler için problem oluyor.20'den az olursak iş yatabilir.
Abdülhamit yalnızlığı bende default olarak var zaten.Geçen turnuvada da 5 takım çıkardık zaten. Bu gece ne oldu sana? Abdülhamit yalnızlığı var gibi üstünde. :d
Normal günlerde 10 kişi olduğumuz oldu her türlü 20 olması lazım Anladığım kadarıyla 3 maçlık seri sistemi ve maçların fazla olması bazı kişiler için problem oluyor.
Zirvede bıraktım.Gel de midde ahri vs ahri atalım :S