Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 63.2%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 19 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    114
odanın şuankş god valleyi aşırı derecede fazla retconladığını tek ben düşünmüyorum değilmi ?

kaido im ile dövüşücek ve wanoda dünyanın kralından hiç bahsetmedi
garptan hiç bahsetmedi oysa karşılaşmışlar
meyveyi linlin ben verdim dedi kaido zorla almış
wb kaçmaz dendi kaçmış
roger ile garp tesadüfen orda dendi 2 hafta önce planlanmış oysaki
bu arc içinde tek istediğim shiki-kyou-gaban-ray-roger-garp-wb-xebec-kaptan jhon-ganzui-streusen-gill baster gibi karakterlere güzel dövüş sahneleri verilmesi çünkü çoğunu ya göremicez yada gençliklerini göremeyeceğiz.

Hikaye değişti geçmiş olsun. Hani meyve ile BigMom, Kaido'nun hayatını kurtarıyordu??? Bana borçlusun sana meyveyi verdim diyordu.

Şimdi tuzak kurmuş çalmış yemiş oldu. Ah be sODA ne gerek vardı buna...

Katakuri dandik meyve ile bile şov yapıyordu
Kaido gibi mental sorunları olan ayyaş yerine katakuri gibi zeki biri o meyveyi yeseydi
Nika bile durduramazdı
O meyve Kaidou’ya daha uygundu. Kaidou gibi fiziksel olarak üstün ve dayanıklı bir karakterin elinde tam potansiyeliyle kullanılıyordu. Kaidou haricinde Big Mom’a giderdi bu meyve. Katakuri fiziksel olarak çok da iyi durumda olmadığı için Kaidou gibi tam potansiyeliyle kullanamazdı ve muhtemelen Luffy’e yine yenilirdi.

@Smoker Kaido'ya sövebilir miyim ? Kata babanın yonko olmasını engellemiş it. H.haki update bekliyoruz. Xebec babaya da ayrı parantez. Adamdır.
Kata Kaidou’nun meyvesi + Big Mom’ın meyvesini de yese yonko olamazdı. Meyveyle yonko olunsaydı Teach iki meyve yediği gibi Yonko gücünde olurdu.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık