Kaido gençliğinde de çakalmış, dızlamış hemen kadının meyveyi
Kaido reyiz, Teach gibi 20 yıl beklememiş, WGnin meyvesini BMnin elinden hacılamış.
Devamında da WGnin 800 yıl elleşemediği Wanoyu tereyağından kıl çeker gibi alıyor. Odeni dansöz yapip oynatiyor.
Reyizin ortağı Dof da reyizi takip ederek CP0ı oynatıp Dressrosayı kolayca alıyordu
E. Oda araya girmese Kaido- Dof ittifakı IMin tahtina oturup IMi dansöz etme potansiyeli taşıyordu.
Ya İmu ile Luffy'nin dövüşünü bu şekilde hazırlama ya. Yani rock, kaido ve beyazsakal ile dövüştürmeye gerek yok. Bu karakterler İmu ile dövüşmeselerde çok güçlüler zaten. İmu zaten bunlardan güçlü. illa üçe karşı bir vs gibi gözükmesine gerek yok. Luffy o kadar güçlü ki tek başına kapıştı İmu ile mi diyeceğiz. Tek güzel şey Rocks'ın Garling'i yeniyor oluşu. Ve Davy klanından gelenlerin şeytana dönüşmesi vs bu kısımlar güzel gibi duruyor. Ancak gerek yok O tip bir karşılaşmaya. Bir hafta daha bekleriz alışığız zaten. Yeter ki böyle basit hamleler yapma ya.
Luffy 500 kere yardım alır, ölür kalkar, IMe ihanet edenler çıkar, o yüzden kimse Luffy 1 vs 1 de yendi demez. Duvar resminde de zaten bütün dünya tek yaratiğa saldiriyordu.
Bu senaryo Xebec-WB-BM-Kaido vs Roger - Garp saçmaligindan binlerce kat daha iyi bence. Gördüklerimize göre Xebec, Roger ve Garpı kafalarindan tutar yumurta misali birbirlerine çarpar. IMin gelmesi iyi oldu.
IMin odasında Xebecin kilicina benzer bir kiliç vardı, ben Xebec TVden kurtulur IMin odasina geri döner orda öldürülür/ esir edilir diyordum ki IMin kendisi geldi. Demek ki Xebec TVde öldürülecek, IM kılıcı burda alip odasina götürecek.