Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Kaido hakkı olanı da almış bu chapter. Oda da utandı herhalde karakteri boşlamaktan, sonunda toparlıyor. Kaido serinin en iyi giriş yapan, en çok merak uyandıran karakterlerinden biriydi. Wano'yla birlikte böyle bir karakterin nasıl beceriksizce işlenebileceğini görmüştük. Bir oh çektim Kaido kısımlarını görünce bu chapter'da.

Silver Axe neden geldi bu arada tam olarak? Shiki'yi de kısmen gösterdi, haliyle yeterince işleyemeden bir kenara atacak, Silver Axe de kenara köşeye atılır belki. Shiki göster bize ya, Shiki babayı görmek istiyoruz, köle taciri Sengoku ve yanındaki tasmalı Garp'ın hikayeleri sıktı.

Kaido hakkı olanı da almış bu chapter. Oda da utandı herhalde karakteri boşlamaktan, sonunda toparlıyor. Kaido serinin en iyi giriş yapan, en çok merak uyandıran karakterlerinden biriydi. Wano'yla birlikte böyle bir karakterin nasıl beceriksizce işlenebileceğini görmüştük. Bir oh çektim Kaido kısımlarını görünce bu chapter'da.

Silver Axe neden geldi bu arada tam olarak? Shiki'yi de kısmen gösterdi, haliyle yeterince işleyemeden bir kenara atacak, Silver Axe de kenara köşeye atılır belki. Shiki göster bize ya, Shiki babayı görmek istiyoruz, köle taciri Sengoku ve yanındaki tasmalı Garp'ın hikayeleri sıktı.
Adamın daha donanmada neden kaldığını bilmeden tasmalı köpek demek olmaz. önce flashback biter detayları öğreniriz ondan sonra konuşulur.

Herifin ortada bir hikayesi bile yok sıktı diyorsun.

Adamın daha donanmada neden kaldığını bilmeden tasmalı köpek demek olmaz. önce flashback biter detayları öğreniriz ondan sonra konuşulur.

Herifin ortada bir hikayesi bile yok sıktı diyorsun.
Artık bu hikayenin girmeyişi kabak tadı verdi. Bir karakterin hikayesi böyle işlenmez gibi bir yorum yapamam ama kesinlikle yeterince özenli yazıldığını düşünmüyorum. Ayrıca bize verilenler üzerinden yorumlamayı yanlış bulmuyorum. Ha, eleman dediklerimizin tersini gösterir, o zaman da haksız çıktık deriz. Mesela yukarıda da tartıştık bunu başkalarıyla, Garp'ın Ace için Luffy'den yumruk yemiş olması, önünden çekilmesi de çok yetersiz bir tepki. Nerede delikanlı, hak hukuk gözeten Garp? Var mı böyle bir adam?

İşin goygoyu bir yana, God Valley'de dövüşleri görmedikten sonra GV'nin hemen sonrasında yaşananlar dışında bir merakım kalmadı kişisel olarak.

Yine de Garp'a ciddi sevgi duyulması çok anlamsız geliyor şu noktada.

Harika bölüm.Her panel efsane.Yıllardır merak ettiğimiz olay sonunda ortaya çıkıyor.Ama Kaidonun hemen ejderha formuna girmesi saçma olmuş.Ters köşelere hazır olun Xebec i garp ve roger öldürmemiş olabilir.Oda yine dram ile bitirecek son sahneleri.

Artık bu hikayenin girmeyişi kabak tadı verdi. Bir karakterin hikayesi böyle işlenmez gibi bir yorum yapamam ama kesinlikle yeterince özenli yazıldığını düşünmüyorum. Ayrıca bize verilenler üzerinden yorumlamayı yanlış bulmuyorum. Ha, eleman dediklerimizin tersini gösterir, o zaman da haksız çıktık deriz. Mesela yukarıda da tartıştık bunu başkalarıyla, Garp'ın Ace için Luffy'den yumruk yemiş olması, önünden çekilmesi de çok yetersiz bir tepki. Nerede delikanlı, hak hukuk gözeten Garp? Var mı böyle bir adam?

İşin goygoyu bir yana, God Valley'de dövüşleri görmedikten sonra GV'nin hemen sonrasında yaşananlar dışında bir merakım kalmadı kişisel olarak.

Yine de Garp'a ciddi sevgi duyulması çok anlamsız geliyor şu noktada.
Zaten mevzu odanın hikayeleri uyumlu hale getirememesi, aklınca gri karakter olarak lanse edeyim açısı elinde patladı.

Adam Roger ve Garp hikayelerini baştan anlatsaydı bugün genel olarak ve globalde tartışmalar yaşanmazdı.

Harald bile sonradan çıktı detaylarına kadar işledi. ikisi hala gizem. açıklık getirse bizlerde rahatlayacağız.

Bu Silver Axe'e vuran kim ya? Ben Marco'ya benzettim ama Marco olamaz.
Marco malum uc gunluk savasta Shanks ile yasit gorunuyordu yani tanri vadisi olaylari esnasinda en kotu 4-5 yaslarinda vardir. Bu konularda iyi olan arkasaslar tam yasini yazabilir. Emin oldugum tek sey Marco olamaz. Silver Axe’e vuran denizci kiyafeti giyiyor orasi daha garip

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık