Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 67 62.0%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.0%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
Garp ve Rogerı oda koz olarak saklıyor.

İmunun karşısına burada Garpı çıkartsaydı aşırı saçma olurdu. hem seninle savaşacak hem denizci olmasına yıllarca müsade edeceksin.
Garp'ın karşısına John'u Axe'ı falan çıkartacak sanırım. Hatta Garp şöyle diyecek, Hey John/Axe, namını duydum 15 tane dağ parçaladım, hadi kapışalım :)

TV Garp bu liglerin adamı değil, bak, Xebec'in karşısına çıkarmadı, IM'in karşısına hiç çıkarmaz.

Kaido-BM-WB'nin bile karşısına çıkaramadı madara olmasın diye, Shakkyi bahane gösterdi, 3'lü Shakky ve meyveler için vakit kaybetmek istemediler.

Garp'ın hakkı John/Axe falan, belki Shiki bile fazla kaçıyordur, E. Oda samanın terazisi şaşmaz. :)

Garp ve Roger dediğimiz adamlar kim değil mi. hatta duyduğuma göre ikisini kundaktaki çocuk bile yenmiş. Crocodile bile yenmiş. Koby bile yenmiş.

Müsait zaman Oda ile konuşayım. ikisini İmu seviyesine çıkarsın. sizde o sıra kendi Two Piece hikayenizi yazmakla meşgul olursunuz.

Garp'ın karşısına John'u Axe'ı falan çıkartacak sanırım. Hatta Garp şöyle diyecek, Hey John/Axe, namını duydum 15 tane dağ parçaladım, hadi kapışalım :)

TV Garp bu liglerin adamı değil, bak, Xebec'in karşısına çıkarmadı, IM'in karşısına hiç çıkarmaz.

Kaido-BM-WB'nin bile karşısına çıkaramadı madara olmasın diye, Shakkyi bahane gösterdi, 3'lü Shakky ve meyveler için vakit kaybetmek istemediler.

Garp'ın hakkı John/Axe falan, belki Shiki bile fazla kaçıyordur, E. Oda samanın terazisi şaşmaz. :)
garpın karşısına wb yi çıkarmadı değil garptan kaçırdı adamları hala nası saçmalıyor :hhh:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık