Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz tanrı meyvesi dedik sen Allah olmamış diye bize patladı dedin biz de eyvallah dedik yine aynı saçma konuyu tartışmayalım.

Bize 800 yıldır iktidardaki güçten kaçan, kendi amacı, hedefi ve karakter özelliği olan başka meyveler de göster onları da övelim keke :ehe:
Böyle bir şey yok işte. Gorosei burada yorum yapıyor sanki bizden kaçıyor gibisinden diyor. Gorosei'nin bu ifadesini doğrudan anlıyorsun da neden diğer ifadeleri doğrudan almıyorsun Örneğin;

Teach'in bu meyve beni seçti dediği Yami Yami'yi ya da Zoro'nun Enma için bana geldi, beni seçti ve beni test ediyor ifadelerini niye doğrudan anlamıyorsun?

Meyveye hem irade ve Tanrı gücü bahşediyorsun. Hem de sana o zaman neden Gorosei'nin eline düştü diye sorulunca cevap veremiyorsun. Meyve kendi mi kaçtı Gorosei'den? Hayır. Shanks gemiden çaldı. Yok bütün kaderi o yazdı Shanks'i oraya o getirdi felan diyorsan görmedim. Ama açık söyle her şeyi.

Ayrıca Gorosei tüm zoanlar için iradesi var olabilir iması yapıyor. Neden onu yorumlamıyorsun?

Gençler gelen son bilgiye göre Gunko kutsal ejder familyasındanmış. Bir seyahat sırasında Brook'un koruduğu savaş konvoyu ile karşılaşmışlar ve nedeni anlaşılmayan bir olaydan ötürü Gunko'yu kurtarmasına rağmen Brook hain ilan edilmiş. Sürgün yiyen Brook hayali olan korsanlığa başlamış.

Böyle bir şey yok işte. Gorosei burada yorum yapıyor sanki bizden kaçıyor gibisinden diyor. Gorosei'nin bu ifadesini doğrudan anlıyorsun da neden diğer ifadeleri doğrudan almıyorsun Örneğin;

Teach'in bu meyve beni seçti dediği Yami Yami'yi ya da Zoro'nun Enma için bana geldi, beni seçti ve beni test ediyor ifadelerini niye doğrudan anlamıyorsun?

Meyveye hem irade ve Tanrı gücü bahşediyorsun. Hem de sana o zaman neden Gorosei'nin eline düştü diye sorulunca cevap veremiyorsun. Meyve kendi mi kaçtı Gorosei'den? Hayır. Shanks gemiden çaldı. Yok bütün kaderi o yazdı Shanks'i oraya o getirdi felan diyorsan görmedim. Ama açık söyle her şeyi.

Ayrıca Gorosei tüm zoanlar için iradesi var olabilir iması yapıyor. Neden onu yorumlamıyorsun?
Yani biz Gorosei'yi değil seni dinleyeceğiz öyle mi ? Adamlar net bir anlatımla bazı şeyler ifade etmişler buna göre yorum yapıyorum. Sense öyle diyorlar ama öyle olmayabilir diyorsun, eee bana ne bundan ? Her şey öyle olmayabilir.

Oda bir bölüm önce yaşlıları gösterip bunlar evreni yönetiyorlar diyor diğer bölüm hepsi IM'e diz çökmüşken gösteriliyor. O zaman dekarta mı bağlayalım yani düşünüyorum öyleyse varım başka hiçbir şey kesin değildir vesaire :oleyo2:

Meyve ile ilgili söylenenler şuan gayet uyumlular haliyle şüphe edecek bir şey göremiyorum senin şüphe etmenin sebebi lütfünün yani fanı olduğun karakterin bu durumdan kötü etkilenmesi ee ben lütfü fanı mıyım ? Bana ne xD

Yani biz Gorosei'yi değil seni dinleyeceğiz öyle mi ? Adamlar net bir anlatımla bazı şeyler ifade etmişler buna göre yorum yapıyorum. Sense öyle diyorlar ama öyle olmayabilir diyorsun, eee bana ne bundan ? Her şey öyle olmayabilir.

Oda bir bölüm önce yaşlıları gösterip bunlar evreni yönetiyorlar diyor diğer bölüm hepsi IM'e diz çökmüşken gösteriliyor. O zaman dekarta mı bağlayalım yani düşünüyorum öyleyse varım başka hiçbir şey kesin değildir vesaire :oleyo2:

Meyve ile ilgili söylenenler şuan gayet uyumlular haliyle şüphe edecek bir şey göremiyorum senin şüphe etmenin sebebi lütfünün yani fanı olduğun karakterin bu durumdan kötü etkilenmesi ee ben lütfü fanı mıyım ? Bana ne xD
Net ifade konuşamazlar zira yorum yapıyorlar. Ayrıca Nika'nın kendileri için bile mitolojik olduğundan bahsediyorlar. Ayrıca beni dinle demiyorum. Sana Gorosei'nin bu ifadesini doğrudan anlıyorsun da o zaman Teach'in ve Zoro'nun sözlerini neden doğrudan anlamıyorsun diye soruyorum. Enma Zoro'ya mı geldi? Hayır. Zoro Wano'ya gitti. Zoro'yu Enma mı seçti? Hayır gördüğümüz kadarıyla takas teklifi edilince Zoro kabul etti.

Teach ve Zoro konularını sordum cevap bekliyorum. Değinmemişsin.

Yillarin Lastik Lastik meyvesi durduk yere ozgurluk savascisi ya da tanri modeli zoan oldu hala ne Luffy’si ne Nika’si:) Oda basbaya halt etmis. Seride zaten Doflamingo’dan sonrasi cocuk hikayesi.

Artik son savasi gorsek Shanks nedir Karasakal nedir Raftel nedir Antik Krallik nedir Seytan Meyvesi nedir bir ogrensek o bize yeter. Olay Luffy ve “korsanlar krali olmak istiyorum” mottosunu coktan gecti o hikaye biteli yillar oldu. Artik Luffy diye bir karakter yok yani sacma sapan powerup almis Caillou cizgifilmi seviyesinde takilan bir karakter var

Reis hain içimizde @kadir †. yapıyor her bölüm bu bölüm dragon gelecek geyiğini, dikkatleri bilerek üstümüze çekiyor

Her bölüm Nika’dan bahsetmiyor ki? Nika ilk çıktığından beri kaç bölüm oldu, kaç bölümde bahsedildi? Bu bölüm mesela zerre bahsi geçmedi, bu bölüm de her yerde nika yorumu var. Velev ki bahsi geçsin, her bölüm insan bunu mevzu etmekten bıkar ya. Diğer gözüken onca hadise varken, bütün bölüm, bölümün her panelinde Nika bahsedilmiş gibi Nika hakkında yorum yapmak bana saçma geliyor. İlk başta Nika gözüktüğünde, verilen tepkileri anlıyordum, herkes aynı şekilde eleştirdi de aradan kaç bölüm geçmiş, hala daha mevzumuz Nika’ysa, bu pek mantıklı değil. Dediğim gibi, tartıştık bitti gitti, Luffy Nika meyvesi yedi de geç, yüzlerce bölüm aynı şeyi tartışmak çok sıkıcı.
Çok katıldığım bir yorum.her zaman nika aşağı nika yukarı.

Bir meyvenin gerçek adı bilinmiyor, Gomu Gomu diye bir meyve yok denildiğinde birçok kişi bu meyveyi daha mantıklı başka bir meyve ile değiştirmek için teori atıyordu.
Silikon, Reçine gibi daha farklı teoriler çıkmıştı. Nika meyvesi yerine reçine meyvesine bile razıydık, yani meyvenin sonradan değişmesi sorun değildi.
Meyvenin absürt ve tanrısal bir şeyle değişmesi millette kötü bir izlenim bırakmıştı.
Çünkü ilk bölümden itibaren inandığımız şey bu serinin diğer Shounen serilerden farklı olarak tanrısal kavramlara girmeyeceği yönündeydi.
Yani Enel bile kendine tanrı dese de dalga geçebiliyorduk çünkü gerçekten absürt bir güç değildi, belli bir mantık vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık