Aslında Dragon'u övmüştüm yav, IMU'yu biliyordur ve o şekli Robin'e öğretmiştir diye.Luffy'nin anasına mı hayrandın gardaş bu ne Dragon düşmanlığı![]()

Aslında Dragon'u övmüştüm yav, IMU'yu biliyordur ve o şekli Robin'e öğretmiştir diye.Luffy'nin anasına mı hayrandın gardaş bu ne Dragon düşmanlığı![]()
Robin, Nami, Yamato kırmızı çizgimiz, lafımız Dragon tarafından IMU'nun bilindiği için o tekniği Dragon'un öğrettiği yönündeydi. Alpamis'eydi yani.Reis sid çok kaşındı bence, sid’i hedef tahtasına oturtalım mı artık? Pek takmadım ama robin’e de laf atmaya başlamış, haddi iyice aştı artık![]()
Adam tek mesajla bir şekilde Robin + Dragon + Imu + Alpamis ve bilinen bütün varlıklara diss atmış, bu ne büyüklük reis @SkywalkerRobin, Nami, Yamato kırmızı çizgimiz, lafımız Dragon tarafından IMU'nun bilindiği için o tekniği Dragon'un öğrettiği yönündeydi. Alpamis'eydi yani.![]()
En gıcık @Sid mi bilmiyorum ama çok gıcıkAdam tek mesajla bir şekilde Robin + Dragon + Imu + Alpamis ve bilinen bütün varlıklara diss atmış, bu ne büyüklük reis @Skywalker
Nika meyvesi çıktığından beri yazar ne işliyor da biz nika tartışıyoruz ? Kuma bile gitti Nika gözlemledi. Bir bölüm önce gunko nika en büyük korkum dedi, tabletlerde nikanın savaşını gösterdi. Adam nika çıktığından beri nika işleyince sıkıntı yok biz tartışınca olmuyor öyle mi xDNika meyvesi çıktığından beri bir kesim sadece nika tartışıyor, foruma One Piece için değil, nika için giriyorlar. Valla ne bileyim, bundan zevk alıyorlarsa diyecek bir şey yok, yıllar boyunca nika şöyle, nika böyle diye eleştirin, sizin tercihiniz. Başta tartıştık, sıkıntılarını dile getirdik de her bölüm luffy‘nin gözükmemesi, hatta isminin anılmamasına rağmen nikaya dair konuşulması cidden bomboş iş. Antik zamanlarda dinazorlar nasıl varsa ve buna göre dinazor meyvesi yiyenler dinazora dönüşüyorlarsa, antik zamanlarda nika diye bir eleman varmış ve nika meyvesi yiyen Luffy, nika’ya dönüşmüş. Güçleri saçmadır, absürttür, orasını bilmem, Oda’nın dediği bu. Aynı şekilde yıllar önce Sengoku Buda‘ya dönüşmüştü, Nika meyvesinden tek farkı, birinin adı God Buda, diğerinin adı God Nika. Nika’nın gördüğümüz kadarıyla güçleri daha uçuk. Nika’nın güçleri böyleymiş deyip geçtim ben…
Reis hain içimizde @kadir †. yapıyor her bölüm bu bölüm dragon gelecek geyiğini, dikkatleri bilerek üstümüze çekiyorEn gıcık @Sid mi bilmiyorum ama çok gıcıkRobin fanları saldırsa atomu kalmaz haberi yok. Bu Dragon mevzusu çok ele ayağa düştü. Her bölüm konusunda aha Dragon geliyor yazılırsa olacağı buydu.
Her bölüm Nika’dan bahsetmiyor ki? Nika ilk çıktığından beri kaç bölüm oldu, kaç bölümde bahsedildi? Bu bölüm mesela zerre bahsi geçmedi, bu bölüm de her yerde nika yorumu var. Velev ki bahsi geçsin, her bölüm insan bunu mevzu etmekten bıkar ya. Diğer gözüken onca hadise varken, bütün bölüm, bölümün her panelinde Nika bahsedilmiş gibi Nika hakkında yorum yapmak bana saçma geliyor. İlk başta Nika gözüktüğünde, verilen tepkileri anlıyordum, herkes aynı şekilde eleştirdi de aradan kaç bölüm geçmiş, hala daha mevzumuz Nika’ysa, bu pek mantıklı değil. Dediğim gibi, tartıştık bitti gitti, Luffy Nika meyvesi yedi de geç, yüzlerce bölüm aynı şeyi tartışmak çok sıkıcı.Nika meyvesi çıktığından beri yazar ne işliyor da biz nika tartışıyoruz ? Kuma bile gitti Nika gözlemledi. Bir bölüm önce gunko nika en büyük korkum dedi, tabletlerde nikanın savaşını gösterdi. Adam nika çıktığından beri nika işleyince sıkıntı yok biz tartışınca olmuyor öyle mi xD
Yaa sen 800 yıl kendini gizle. Sonra tanrıcılık oyna. Enel bundan daha tanrı.Hayır İmu'nun mahallesi yanıyor ama kendisi Elbaf'taki Kutsal Şövalyelerin saçını taramakla meşgul. Umursuz p....atron.
Taklitci goda saitamayi sevdi ve bunu yaratti o karakter gag di cunkuBence güçsüz kalan İmu’dur , Nika değil . Nika da öyle bir güç var ki karşısındakinin önemi yok , hala tam anlaşılmadı sanırım Nikanın gücü , adam manga karakteri olup bir karakterin olabileceği en büyük güce sahip ‘ toon force ‘
Bunu kim nasıl yenebilir ki , şu an Nikayı kısıtlayan şey Luffynin kendisi , Luffy güçte ustalaştıkça gücünün sınırı olmayacak .
Bu arada İmu da da aynı yeteneğin olduğunu düşünüyorum o ayrı :d