Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis hain içimizde @kadir †. yapıyor her bölüm bu bölüm dragon gelecek geyiğini, dikkatleri bilerek üstümüze çekiyor

Her bölüm Nika’dan bahsetmiyor ki? Nika ilk çıktığından beri kaç bölüm oldu, kaç bölümde bahsedildi? Bu bölüm mesela zerre bahsi geçmedi, bu bölüm de her yerde nika yorumu var. Velev ki bahsi geçsin, her bölüm insan bunu mevzu etmekten bıkar ya. Diğer gözüken onca hadise varken, bütün bölüm, bölümün her panelinde Nika bahsedilmiş gibi Nika hakkında yorum yapmak bana saçma geliyor. İlk başta Nika gözüktüğünde, verilen tepkileri anlıyordum, herkes aynı şekilde eleştirdi de aradan kaç bölüm geçmiş, hala daha mevzumuz Nika’ysa, bu pek mantıklı değil. Dediğim gibi, tartıştık bitti gitti, Luffy Nika meyvesi yedi de geç, yüzlerce bölüm aynı şeyi tartışmak çok sıkıcı.
Son bir kaç aydır bölümleri okumuyorum o yüzden ne kadarında nikadan bahsediliyor okuyanlara bırakayım ama zaten seri nika vs imu üzerine ve bu bölümlerde de imu gösteriliyor yani nikadan bahsedilmesi çok doğal.

Her şey zıttıyla dile getirilir sonuçta.

Nika meyvesi çıktığından beri yazar ne işliyor da biz nika tartışıyoruz ? Kuma bile gitti Nika gözlemledi. Bir bölüm önce gunko nika en büyük korkum dedi, tabletlerde nikanın savaşını gösterdi. Adam nika çıktığından beri nika işleyince sıkıntı yok biz tartışınca olmuyor öyle mi xD
İşin gücün algı. Gunko Kutsal Ejder zaten. Nika sembolikleşmiş bir şey olmuş. Her şeyi geçtim Nika tam olarak ne bilgimiz yok. Fütursuzca sadece gömmeye çalışıyorsunuz.

Aynını 1050 bölümlerde uyanış gerçekleştiği sıra yaptınız. O ara Nika Joy Boy ilişkisini açıklayacak yorumlar yaptım. Bunlar aynı kişiler değil gibi dedim. Gorosei Nika derken Zunisha Joy Boy diyor diyerek bir şeyler yorumladık. Ama siz sadece Joy Boy ya da Nika yeniden reenkarnasyon oldu felan dediniz.

Onun dışında bir kaç aydır okumuyorum diyorsun. Gelip burada neyi tartışıp neyi savunuyorsun o zaman? :D Okumadığını ben zaten biliyordum. Yazılan yorumları da okumuyon zira.:D

Nika meyvesi çıktığından beri bir kesim sadece nika tartışıyor, foruma One Piece için değil, nika için giriyorlar. Valla ne bileyim, bundan zevk alıyorlarsa diyecek bir şey yok, yıllar boyunca nika şöyle, nika böyle diye eleştirin, sizin tercihiniz. Başta tartıştık, sıkıntılarını dile getirdik de her bölüm luffy‘nin gözükmemesi, hatta isminin anılmamasına rağmen nikaya dair konuşulması cidden bomboş iş. Antik zamanlarda dinazorlar nasıl varsa ve buna göre dinazor meyvesi yiyenler dinazora dönüşüyorlarsa, antik zamanlarda nika diye bir eleman varmış ve nika meyvesi yiyen Luffy, nika’ya dönüşmüş. Güçleri saçmadır, absürttür, orasını bilmem, Oda’nın dediği bu. Aynı şekilde yıllar önce Sengoku Buda‘ya dönüşmüştü, Nika meyvesinden tek farkı, birinin adı God Buda, diğerinin adı God Nika. Nika’nın gördüğümüz kadarıyla güçleri daha uçuk. Nika’nın güçleri böyleymiş deyip geçtim ben…
Nika meyvesi çıktığından beri bir kesim sadece nika tartışıyor, foruma One Piece için değil, nika için giriyorlar. Valla ne bileyim, bundan zevk alıyorlarsa diyecek bir şey yok, yıllar boyunca nika şöyle, nika böyle diye eleştirin, sizin tercihiniz. Başta tartıştık, sıkıntılarını dile getirdik de her bölüm luffy‘nin gözükmemesi, hatta isminin anılmamasına rağmen nikaya dair konuşulması cidden bomboş iş.
Buraya kadar katılıyorum ama ondan sonrasına katılmıyorum çünkü sorun meyvenin gücü değil meyvenin 1000 bölüm sonra "aslında yanlış biliyormuşuz lastik meyvesi diye bir şey yok bu zart zurt meyvesi" denilerek değiştirilmesi ve dünya hükümetinin luffy'i görüp hiçbir şey yapmaması sorun.

Kaido meyve uyanisi yapmis miydi hocam
Evet başkan yapmıştı
Kaidoya meyve uyanışı açtırmadı E. Oda.

Şuana kadar uyanış acan karakterleri ya uyanış açtılar diye anons etti ve uyanışlı güçlerini gösterdi (dof, kata, law, kid) ya da boyunlarında siyah veya beyaz hırka çizerek resmetti (Gorusei, Yamato, Killingham) Kaidoda bunların hiçbiri yok, ne anons var ne güç açiklaması var ne boyunda halka var.

Açıkcası 2 yıldır meyve kullanan Kakunun açıp Wanoda kimsede gösterilmemesi açık şekilde E. Odanın halt yemesidir, saçmalıktır.

Tahminimce Wanodaki güçlerin altından kalkamadı, bir de uyanış versem iyice kalkamam diye düşündü. Sadece Kaido değil, BM ve tüm tayfalarında uyanış gösterilmemesinin mantıklı bir açiklaması yok.

İnsanlar joyboy’u nika olarak tarif etmiyorlar. Nika kullanıcısı joyboy değil de. Kurtuluş davullarını çalan joyboy olarak biliniyor.

Nika çok başka bir kişilik. Yani ilk çağda yaşayıp iradesini bir şekilde meyveye aktarmış birisi.
Luffy = nika olacaktır demek yanlış oluyor. Joyboy’da olmamış. Joyboy,kendi olarak kalabilmiş.

Luffy’de kendi olarak kalacaktır.
Bir nevi Avatar hikayesi işleniyor denilebilir

Gücün kaynağı NIKA meyvesi, Avatarlar da JB ve Luffy.

Ancak diğer Avatar hikayelerinden farkı var, ne ATLABda ne Flashta güç kaynağına atfefilen bir karakter yok, irade yok, amaç yok.

Misal Hız Gücü var, ancak bu gücün Avatarı iyi olacak diye bir şey yok kötü de olabilir.

Ancak NIKAnın özellikleri belli, kendi iradesi var 800 yıl WGden kaçıyor, kendi karakteri var eğlencesine ve özgürlüğüne düşkün, kendi misyonu var herkesi kurtarması lazım Özgürlük Savaşçısı olarak.

Tüm bunları biraraya getirince Luffy ve JB kendileri olarak kaldı demek çok dogru değil, onlara karakterlerini ve iradelerini bile NIKA meyvesi vermiş olabilir.

Parazit konak hikayesi yerine Avatar hikayesi var dense bile NIKA meyvesinin etkisi gözardı edilemez.

İşin gücün algı. Gunko Kutsal Ejder zaten. Nika sembolikleşmiş bir şey olmuş. Her şeyi geçtim Nika tam olarak ne bilgimiz yok. Fütursuzca sadece gömmeye çalışıyorsunuz.

Aynını 1050 bölümlerde uyanış gerçekleştiği sıra yaptınız. O ara Nika Joy Boy ilişkisini açıklayacak yorumlar yaptım. Bunlar aynı kişiler değil gibi dedim. Gorosei Nika derken Zunisha Joy Boy diyor diyerek bir şeyler yorumladık. Ama siz sadece Joy Boy ya da Nika yeniden reenkarnasyon oldu felan dediniz.

Onun dışında bir kaç aydır okumuyorum diyorsun. Gelip burada neyi tartışıp neyi savunuyorsun o zaman? :D Okumadığını ben zaten biliyordum. Yazılan yorumları da okumuyon zira.:D
Yine kim bilir neye tetiklendin xD

Fütursuzca gömmeme gerek yok geldiği sonuç ortada. Sen mutluysan, iyi gidiyor diyorsan senin için sevinirim. Benim onepiece gömme olayıma gelirsek ister gömerim ister överim, övenlerin neden övdüklerini yazmalarını da defalarca söyledim mesela sen neyi övüyorsun, neyi beğendin, beni boşver de bunları yaz :good:

Kaidoya meyve uyanışı açtırmadı E. Oda.

Şuana kadar uyanış acan karakterleri ya uyanış açtılar diye anons etti ve uyanışlı güçlerini gösterdi (dof, kata, law, kid) ya da boyunlarında siyah veya beyaz hırka çizerek resmetti (Gorusei, Yamato, Killingham) Kaidoda bunların hiçbiri yok, ne anons var ne güç açiklaması var ne boyunda halka var.

Açıkcası 2 yıldır meyve kullanan Kakunun açıp Wanoda kimsede gösterilmemesi açık şekilde E. Odanın halt yemesidir, saçmalıktır.

Tahminimce Wanodaki güçlerin altından kalkamadı, bir de uyanış versem iyice kalkamam diye düşündü. Sadece Kaido değil, BM ve tüm tayfalarında uyanış gösterilmemesinin mantıklı bir açiklaması yok.

Bir nevi Avatar hikayesi işleniyor denilebilir

Gücün kaynağı NIKA meyvesi, Avatarlar da JB ve Luffy.

Ancak diğer Avatar hikayelerinden farkı var, ne ATLABda ne Flashta güç kaynağına atfefilen bir karakter yok, irade yok, amaç yok.

Misal Hız Gücü var, ancak bu gücün Avatarı iyi olacak diye bir şey yok kötü de olabilir.

Ancak NIKAnın özellikleri belli, kendi iradesi var 800 yıl WGden kaçıyor, kendi karakteri var eğlencesine ve özgürlüğüne düşkün, kendi misyonu var herkesi kurtarması lazım Özgürlük Savaşçısı olarak.

Tüm bunları biraraya getirince Luffy ve JB kendileri olarak kaldı demek çok dogru değil, onlara karakterlerini ve iradelerini bile NIKA meyvesi vermiş olabilir.

Parazit konak hikayesi yerine Avatar hikayesi var dense bile NIKA meyvesinin etkisi gözardı edilemez.
Beyaz siyah bulut sadece uyanışlılarda yok. O uyanış ile alakalı olmayabilir. Zira Luffy'nin G4 G5'inde de vardı o. Hatta Enel'in de bundan yıllar önceki çizimi andırıyor o bulutsu şeyi. Dof ve Katakuri de zaten o tarz bulutlar senin deyiminle hırka görmedik.

Yine kim bilir neye tetiklendin xD

Fütursuzca gömmeme gerek yok geldiği sonuç ortada. Sen mutluysan, iyi gidiyor diyorsan senin için sevinirim. Benim onepiece gömme olayıma gelirsek ister gömerim ister överim, övenlerin neden övdüklerini yazmalarını da defalarca söyledim mesela sen neyi övüyorsun, neyi beğendin, beni boşver de bunları yaz :good:
Ben bir şeyi övmüyorum. G5'i beğenmediğimi söyledim zaten. Ama sadece bazıları ajanda niyetine meyveyi olduğundan farklı değerlendirdi. Her istediği olur sonsuz enerji felan dediler. 1 arc sonra patladılar. Luffy 5 kez yemek yedi enerji için. Herkesi yener dediler Gorosei'ye zarar veremedi mesela.

Bunlar soru olarak yöneltilince de trole alınarak cevaplar verildi.

Ben bir şeyi övmüyorum. G5'i beğenmediğimi söyledim zaten. Ama sadece bazıları ajanda niyetine meyveyi olduğundan farklı değerlendirdi. Her istediği olur sonsuz enerji felan dediler. 1 arc sonra patladılar. Luffy 5 kez yemek yedi enerji için. Herkesi yener dediler Gorosei'ye zarar veremedi mesela.

Bunlar soru olarak yöneltilince de trole alınarak cevaplar verildi.
Biz tanrı meyvesi dedik sen Allah olmamış diye bize patladı dedin biz de eyvallah dedik yine aynı saçma konuyu tartışmayalım.

Bize 800 yıldır iktidardaki güçten kaçan, kendi amacı, hedefi ve karakter özelliği olan başka meyveler de göster onları da övelim keke :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık