Söyle bakalım Ace'ın kıyafetleri niye alev almıyor?Şaka yapıyorsun dımı ?
Söyle bakalım Ace'ın kıyafetleri niye alev almıyor?Şaka yapıyorsun dımı ?
Robin kafa da çıkarıyor kafa uzuv değilki ? Hep Nika'ya laf söyle sen WilliamSöyle bakalım Ace'ın kıyafetleri niye alev almıyor?
Nika en güçsüz meyvelerden birisi, Luffy olmasa kimse bilmezdi bile.Robin kafa da çıkarıyor kafa uzuv değilki ? Hep Nika'ya laf söyle sen William![]()
Nesi şaka?Şaka yapıyorsun dımı ?
Seni şu hallerde görmek üzüyor beni yani Nika'yı böyle mi savunacaksın xDNesi şaka?
@William cutting
O formun neresi uzuv ile alakalı? Verdiğin örnek de şapka boya? Hani hayal ettiği olur dediğin şey de verdiğin örnek şapka ve boya.İtemleri olabilir.
O meyveden şeytansı bir form çıkıyor. Eleştirdiğinizi görmedim.Seni şu hallerde görmek üzüyor beni yani Nika'yı böyle mi savunacaksın xD
Uzuvlarını birleştirerek yapıyor. Zaman atlaması öncesinde de kanat yapıyordu.Nesi şaka?
@William cutting
O formun neresi uzuv ile alakalı? Verdiğin örnek de şapka boya? Hani hayal ettiği olur dediğin şey de verdiğin örnek şapka ve boya.İtemleri olabilir.
Boynuzları çıkıyor şeytansı bir hal alıyor. Kanatları var.
Niye eleştirelim ? Kadının meyvesi o, isterse eyfel kulesi de çıkarır.O meyveden şeytansı bir form çıkıyor. Eleştirdiğinizi görmedim.
Boynuz kanat da uzuvları yani?Uzuvlarını birleştirerek yapıyor. Zaman atlaması öncesinde de kanat yapıyordu.
Kendi kollarından yapıyordu kanadı. Boynuz için Oda'ya sor.