Yaptıysa da haberimiz yok. Alev ejderi uyanış olabilir.Hayır yapmamıştı.
Yaptıysa da haberimiz yok. Alev ejderi uyanış olabilir.Hayır yapmamıştı.
Evet. Direk ejder formu. O zaman King - Queen hiç uyanış yapmadılar. Deriz.Yaptıysa da haberimiz yok. Alev ejderi uyanış olabilir.
Bende imuyum sende imusun hepimiz imuyuzDemiştim. Son spoillerı gördüm. Öyle yapmış. Gerçekten üzdü beni.
Aynı formun çakmasını bu arada Nico Robin yapıyor. Nico Robin de o zaman İmu
One piece ile mantık şu aralar çok uzak ikili.Şu gücün umarım mantıklı bir açıklaması olur eğer uzaylı falan ya da gerçek şeytan tarzı bir şey çıkarsa çok dandik olur diye düşünüyorum.
En azından hiç bilmediğimiz alakasız bir güç sistemi çıkmasa iyi olur daha haki bile açıklanmış değil zatenOne piece ile mantık şu aralar çok uzak ikili.
Yaaa boşuna demiyorlarmış Robin için şeytanın çocuğu diye . Haklılarmış.Bende imuyum sende imusun hepimiz imuyuz
Uzuv meyvesi demek uzuv çıkartıyor?Robin'in uzun meyvesinden böyle bir form çıkıyor. Kimsenin ya paramecia meyve böyle form nasıl olur dediğini görmedik. Varsa yoksa Luffy eleştiriliyor. @RedTeroR
Şaka yapıyorsun dımı ?Robin'in uzun meyvesinden böyle bir form çıkıyor. Kimsenin ya paramecia meyve böyle form nasıl olur dediğini görmedik. Varsa yoksa Luffy eleştiriliyor. @RedTeroR