Cesur savaşçı olacağım demiyor muydu, kimsenin karşısına çıkamadığı Imu’nun karşısına çıkıp ölsün işte, millette ne cesur adamdı der. Cesur olmasa bile zaten millet bir şekilde Usopp’u övüp göklere çıkarıyor.İnşallah ölümüyle zirveyi görür bu arc
Ben Teach olduğunu düşünüyorum.Allah'tan son boss İmu yoksa bir sonraki boss Ywach, şinigamiler falan olurdu herhalde
Hepsine hırka çiziyor demedim zaten. Kimine anons geçiyor, kiminin gücünü gösteriyor kimine de hırka çiziyor.Beyaz siyah bulut sadece uyanışlılarda yok. O uyanış ile alakalı olmayabilir. Zira Luffy'nin G4 G5'inde de vardı o. Hatta Enel'in de bundan yıllar önceki çizimi andırıyor o bulutsu şeyi. Dof ve Katakuri de zaten o tarz bulutlar senin deyiminle hırka görmedik.
Hahahaha, güneş patlamasını enerji çeken varlık diye vermek...
Ben de sana diyorum ki hırka olması uyanış olduğu anlamina gelmiyor. Luffy'nin g4 tekniklerinde de hırka var.Hepsine hırka çiziyor demedim zaten. Kimine anons geçiyor, kiminin gücünü gösteriyor kimine de hırka çiziyor.
Dof ve Katakuriye niye hırka çizmiyor, çünkü onlar paramecia. Law ve Kidde de hırka yok mesela.
Hırka çizdiklerinin tamamı Zoan. Luffy, Lucci, Kaku, Goruseinin tamamı, Yamato, Killingham hepsi zoan.
Gear 2 - Gear 4'de çıkan şeyler ile Gear 5'de çıkan şey farklı.Ben de sana diyorum ki hırka olması uyanış olduğu anlamina gelmiyor. Luffy'nin g4 tekniklerinde de hırka var.
G4'tekiler G5'ten çok farkı yok. G2 dediğin gibi.Gear 2 - Gear 4'de çıkan şeyler ile Gear 5'de çıkan şey farklı.
Gear 2'den itibaren vücut ısındığı için buhar şeklinde çıkıyor ve sadece boynunun etrafında değil, vücudunun her yerinden sızıyor.
Ama Gear 5'deki daha stabil, Lucci'deki, Gorosei'deki, Yamato ve Killingamdaki gibi belli bir şekli, konumu var ve dağılmıyor, değişmiyor.
Bunu daha basit anlamak için gelişmiş h. hakinin akışkan formu ile, gelişmiş b. hakinin yıldırım formu gibi düşünebilirsin.