Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyaz siyah bulut sadece uyanışlılarda yok. O uyanış ile alakalı olmayabilir. Zira Luffy'nin G4 G5'inde de vardı o. Hatta Enel'in de bundan yıllar önceki çizimi andırıyor o bulutsu şeyi. Dof ve Katakuri de zaten o tarz bulutlar senin deyiminle hırka görmedik.
Hepsine hırka çiziyor demedim zaten. Kimine anons geçiyor, kiminin gücünü gösteriyor kimine de hırka çiziyor.

Dof ve Katakuriye niye hırka çizmiyor, çünkü onlar paramecia. Law ve Kidde de hırka yok mesela.

Hırka çizdiklerinin tamamı Zoan. Luffy, Lucci, Kaku, Goruseinin tamamı, Yamato, Killingham hepsi zoan.

Hepsine hırka çiziyor demedim zaten. Kimine anons geçiyor, kiminin gücünü gösteriyor kimine de hırka çiziyor.

Dof ve Katakuriye niye hırka çizmiyor, çünkü onlar paramecia. Law ve Kidde de hırka yok mesela.

Hırka çizdiklerinin tamamı Zoan. Luffy, Lucci, Kaku, Goruseinin tamamı, Yamato, Killingham hepsi zoan.
Ben de sana diyorum ki hırka olması uyanış olduğu anlamina gelmiyor. Luffy'nin g4 tekniklerinde de hırka var.

Ben de sana diyorum ki hırka olması uyanış olduğu anlamina gelmiyor. Luffy'nin g4 tekniklerinde de hırka var.
Gear 2 - Gear 4'de çıkan şeyler ile Gear 5'de çıkan şey farklı.
Gear 2'den itibaren vücut ısındığı için buhar şeklinde çıkıyor ve sadece boynunun etrafında değil, vücudunun her yerinden sızıyor.
Ama Gear 5'deki daha stabil, Lucci'deki, Gorosei'deki, Yamato ve Killingamdaki gibi belli bir şekli, konumu var ve dağılmıyor, değişmiyor.
Bunu daha basit anlamak için gelişmiş h. hakinin akışkan formu ile, gelişmiş b. hakinin yıldırım formu gibi düşünebilirsin.

Gear 2 - Gear 4'de çıkan şeyler ile Gear 5'de çıkan şey farklı.
Gear 2'den itibaren vücut ısındığı için buhar şeklinde çıkıyor ve sadece boynunun etrafında değil, vücudunun her yerinden sızıyor.
Ama Gear 5'deki daha stabil, Lucci'deki, Gorosei'deki, Yamato ve Killingamdaki gibi belli bir şekli, konumu var ve dağılmıyor, değişmiyor.
Bunu daha basit anlamak için gelişmiş h. hakinin akışkan formu ile, gelişmiş b. hakinin yıldırım formu gibi düşünebilirsin.
G4'tekiler G5'ten çok farkı yok. G2 dediğin gibi.

Bu Shanks Elbafa Yonkou oldu fakat hiç mi eğitmedi bu adamları herifler 3-5 rüya canavarına bile karşı koyamıyor. Shanksın hala daha ne yapacağı belli değil Dünya Hükümetinin yanında da saf tutabilir. Lokiyi engelleyip Wg ile iş tuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık