20-25 yaşında, elinde silah var, kendisinin en fazla yarısı boyutunda adama saldırıyor.
Pedro Roger’a meydan okusa gördüğümüz Roger böyle bir şey yapmazdı. Alakası yok Roger ile Xebec’inWB Xebec'ten emir almıyor gördüğümüz kadarıyla. Xebec D. zaten o deli damarı vardır. Roger ne kadar kötüyse Xebec'te o kadar kötüdür bence. Teach tarzı bir tip çıkmasını beklemiyorum.
Valla WB bu adama katılıyorsa bir bildiği vardır. Eğer satış yapmadıysa zaten kötü biri çıkmaz. Hükümetin laflarına çok inanma sen.Pedro Roger’a meydan okusa gördüğümüz Roger böyle bir şey yapmazdı. Alakası yok Roger ile Xebec’in
Hükümetin lafına inanmam zaten (Kid’in soykırımcı olması gibi), mangada gördüğümü konuşurum hep.Valla WB bu adama katılıyorsa bir bildiği vardır. Eğer satış yapmadıysa zaten kötü biri çıkmaz. Hükümetin laflarına çok inanma sen.
Ben sanmıyordum da çoğunluk öyle düşünüyormuş.Arkadaşlar siz iyi misiniz Xebec'in kötü karakter olduğu daha ana karnındayken belliydi. @Montana sen xebeci iyi bir karakter mi sanıyordun bırakta hakiki kötü karakter görelim az.![]()
Nasıl Musanın Firavunu vardıysa Xebec'de Rogerın Firavunuydu bu adamın iyi olması düşünülemezdi zaten amacı uğruna her türlü işe girer xebec.Ben sanmıyordum da çoğunluk öyle düşünüyormuş.
Nasıl inanmıyorsun ya koskoca hükümet yalan mı söylüyorHükümetin lafına inanmam zaten (Kid’in soykırımcı olması gibi), mangada gördüğümü konuşurum hep.
Boşver onu usta bölümde WB patladı konu dışına çıkmaya gerek yok.Nasıl inanmıyorsun ya koskoca hükümet yalan mı söylüyorCaribou ve kardeşi için de denizci gömüyor demişlerdi doğru çıkmıştı.Kid Luffy’den 15 milyon fazla ödül almıştı 15 kişi keserek almadı herhalde bunu.Güldüler diye Usopp’un köyündekiler gibi hepsini doğramıştır.
Ben patlamış birşey göremedim.Ustasına saygısından sesini çıkarmamış büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür hesabı.Kaybeden burada Xebec olur ama o da belli ki çocuk olarak görmemiş camış gibi deyip dövmüş Loki’yi.Loki’nin diğer devlerden bile büyük olduğu söylenmişti.Boşver onu usta bölümde WB patladı konu dışına çıkmaya gerek yok.