Şiraze kayması? Bölümde olan bir olayı konuşuyorduk gene saçma bir çizgiye indin, sonra gelip özür dileme…Amirallerde kötülüklere göz yumuyor ama onlara tek bir laf ettiğini görmedim. Konu WB olunca şirazen kayıyor senin.
Çocuk dediğin dalgası 200metre,üstelik kendisi meydan okuyorum sana demiş bir nevi hayat dersi almış yani abartmaya gerek yok..Adam daha yeni çocuk bıçaklayıp komaya soktu la.
Sırf WB gömmek için laf ettiğini düşünüyorum. Yoksa bu kadar eski yazacak bir şey yok ortada. Daha Xebec'i tam tanımıyoruz. WB ile olan ilişkisini de görmedik doğru düzgün.Şiraze kayması? Bölümde olan bir olayı konuşuyorduk gene saçma bir çizgiye indin, sonra gelip özür dileme…
Konuya gelirsek bu kadar tetikleceğiniz bir şey de demedim.
Saçmaladınız adamı aklayacağız diye.Çocuk dediğin dalgası 200metre,üstelik kendisi meydan okuyorum sana demiş bir nevi hayat dersi almış yani abartmaya gerek yok..
WB gömmek için laf edebilirim ama gömmek var gömmek var. Beyazçuval puştluk yapmış vs tarzı konuşmuyorum şu an gelip olan olayı konuşuyoruz.Sırf WB gömmek için laf ettiğini düşünüyorum. Yoksa bu kadar eski yazacak bir şey yok ortada. Daha Xebec'i tam tanımıyoruz. WB ile olan ilişkisini de görmedik doğru düzgün.
Pataklaması yeterdi bıçak fazla olmuş.Xebec de adam gibi adam çıktı. Bu hikayede adam olmayan tek kişi yine Garp olacak herhalde.
Yok, Sanji ve Zoro gibiler Xebec ve WB ikilisi gibi bir savunma ile aklanmaya çalışıldı durum @King tarafındanÇocuk bıçaklayan işkenceci pezoyla onu durdurmayan Wb hakkında ek bir bilgi mi geldi @Montana Bölüme bakmadım o yüzden soruyorum. Bu puştluğu aklayacak bir bilgi gelmediyse yedikleri eksinin haddi hesabı yok.