Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 49.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 21.4%
  • Kötü

Kullanılan: 30 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    103
Fırsat kolluyorsunuz onun farkındayım. Ben WB'den razıyım valla. Garp gibi hayatı boyunca denizcilere hizmet edip kutsalları korumamış en azından.
Başka karakterler hakkında gömdüğünüz her şey zamanla sizinkilerin başına geliyor sonra böyle savunamayıp karşıya sallamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz.

Başka karakterler hakkında gömdüğünüz her şey zamanla sizinkilerin başına geliyor sonra böyle savunamayıp karşıya sallamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz.
Ben savunmamı yaptım. Xebec'i tam tanımadan yorumlamak yanlış olur dedim. Ufacık bir sahneden dolayı bu kadar WB gömmeye gerek yok. Loki'yi döverken orada olup olmadığını bile bilmiyoruz. Sanki WB kesin izlemiş gibi konuşuyorsunuz.

Ben savunmamı yaptım. Xebec'i tam tanımadan yorumlamak yanlış olur dedim. Ufacık bir sahneden dolayı bu kadar WB gömmeye gerek yok. Loki'yi döverken orada olup olmadığını bile bilmiyoruz. Sanki WB kesin izlemiş gibi konuşuyorsunuz.
İzlese ne izlemese ne bu adamın altında korsan olması eksi olan mevzu. Bu adamdan iyi biri çıkacak diye bekleme hiç. Sırf meydan okundu diye gözü kararıp çocuğa girişiyor. Sayko biri belli.

İzlese ne izlemese ne bu adamın altında korsan olması eksi olan mevzu. Bu adamdan iyi biri çıkacak diye bekleme hiç. Sırf meydan okundu diye gözü kararıp çocuğa girişiyor. Sayko biri belli.
WB Xebec'ten emir almıyor gördüğümüz kadarıyla. Xebec D. zaten o deli damarı vardır. Roger ne kadar kötüyse Xebec'te o kadar kötüdür bence. Teach tarzı bir tip çıkmasını beklemiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık