Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 50 49.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 21.8%
  • Kötü

Kullanılan: 29 28.7%

• Kullanılan toplam oy
    101
Xebec ile Shanks aynı karakterde olacak diye bir şey yok. Kaido da kendi çocuğunu dövüyordu. Küçük ya da güçsüz farketmez. Bir şekilde tayfaya istemedi işte adamı.
Bende zaten onu diyorum tayfaya istemedi muhtemelen de tayfa için güçsüz olduğunu düşündüğü için.Kadro şampiyonlar ligi gibi zaten alelade bir tayfa değil hepsi yonko olmuş onu mu alacaktı.Mesele sen küçüksün meselesi değil Kaido kaç yaşında adım atmış bu işlere flashbackte gösteriliyordu.

Peki bu Loki, Shanks’in yerini biliyorum diye neden bu kadar ısrarcı davranıyor? Sonuçta Luffy’i kandırsa bile diğerlerini kandıramayacağını bilmiyor mu? Sürekli sürekli ben Shank’in yerini biliyorum demesi çok boş. Yalanını çok fazla diretiyor. Bu gidişle Usopp’u geçecek.

Bende zaten onu diyorum tayfaya istemedi muhtemelen de tayfa için güçsüz olduğunu düşündüğü için.Kadro şampiyonlar ligi gibi zaten alelade bir tayfa değil hepsi yonko olmuş onu mu alacaktı.Mesele sen küçüksün meselesi değil Kaido kaç yaşında adım atmış bu işlere flashbackte gösteriliyordu.
Yalnız güçsüz olmasını çocukluğu ile bagdastirmis olabilir. Kaido 15 yaşında katılıyordu. Loki 10 gibi duruyor.

Dinozorların anavatınını da bulduk.Demekki Dorry ve Brogy'nin savastığı adadaki dinozorlar aslında gemideki yemek stoğu olarak adaya gelip yasam kurmuslar :hhh:
Bölümde ilgi çekici birsey göremedimki buna takıldım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık