Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 46 46.0%
  • Orta

Kullanılan: 31 31.0%
  • Kötü

Kullanılan: 23 23.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
egghead tamamen Kizaru'ya yazıyor, açıkçası eğer Kizaru iki de bir Luffy'i bırakıp Vegapunk'ı aramasa Luffy muhtemelen vurabildiği 2-3 yumruğu da atamayacaktı zaman odaklı bir mücadelede Kizaru'nun kazanma şansı oldukça yüksek, Luffy g5 enerji yiyor o zaman g4/g2 geçeyim dese o da işe yaramayacak çünkü kizaru açık ara çok hızlı olduğu için yok edecek
g5 e kadar kizarunun dengi değil kısaca bende buna katılıyorum birde ortada offscreen fıght da yaşanıyor zaten g5 vs kizaru arasında ikiside hafif yaralar alıyor
[SPOILER/]

Ekstra olarak luffynin kizaruya vurduğu bir diğer yumruk kizaru ofguard iken kizaruyu uçuruyor kan alma gibi bişiyde yok zaten savaşın devamı yemek yiyip tam güç gelen luffy vs yorgun kizaru.
[SPOILER/]

Akainu ve Kuzan 2 yıl önce birbirine yakın olabilir. Akainu'ya farklı bir misyon yüklendiği için onu ayrı tuttum. Kizaru tam olarak berabere kaldı sayılmaz. Big Mom hızlı olmayabilir ama dayanıklılık ve hasar verme gücü yüksek. Kaldı ki onu da sırf Kid & Law ikilisini yükseltmek için hakili atak yaptırtmadan harcadı Oda.
kid+law vs sindeki bigmom dışı daha güçlü bi bigmom görmedikki oda harcamış olsun gayet tam potansiyal savaştı kadın zeka eksikliğinden ötürüde kaybetti kid ve law yerde bitkin yatarken arkasını dönüp çatıya çıkmaya çalışcağına ölüp ölmediklerini kontrol edebilcek bi zekaya bile sahip değil opda zeka aşırı etkili olmasada mal olmak geri atar karakteri.

Akainu ve Kuzan 2 yıl önce birbirine yakın olabilir. Akainu'ya farklı bir misyon yüklendiği için onu ayrı tuttum. Kizaru tam olarak berabere kaldı sayılmaz. Big Mom hızlı olmayabilir ama dayanıklılık ve hasar verme gücü yüksek. Kaldı ki onu da sırf Kid & Law ikilisini yükseltmek için hakili atak yaptırtmadan harcadı Oda.
2 yıl önceki halleriyle alırlar yine akainu'nun extra bir şeye ihtiyacı yok

kid+law vs sindeki bigmom dışı daha güçlü bi bigmom görmedikki oda harcamış olsun gayet tam potansiyal savaştı kadın zeka eksikliğinden ötürüde kaybetti kid ve law yerde bitkin yatarken arkasını dönüp çatıya çıkmaya çalışcağına ölüp ölmediklerini kontrol edebilcek bi zekaya bile sahip değil opda zeka aşırı etkili olmasada mal olmak geri atar karakteri.
Şöyle bir saldırı gördün mü Big Mom'dan ?

2 yıl önceki halleriyle alırlar yine akainu'nun extra bir şeye ihtiyacı yok

ben sana ap si düşük demedimki bigmomun ? önemli olan o saldırıyla vurabilmek bu yüzden hız önemli ama law ve kide arşı savaşan bigmom daha çok meyvesine güveniyor.
Küçümsüyor. Meyvesinden daha fazla hasar verecek gücünü orada kullanmıyor. Kral hakiyle meyve gücünün paralize edildiğini gördük Wano'da. Hız önemli ama bu seviyelerde daha önemli olan şeyler var. Misal Kaido Kizaru'nun yediği atakların daha fazlasını ve kral hakilisini yedi ama uzun süre dayandı. Big Mom Kaido'dan güçsüz olabilir ama dayanıklılık konusunda amirallerden üstün olduğu bariz.

Küçümsüyor. Meyvesinden daha fazla hasar verecek gücünü orada kullanmıyor. Kral hakiyle meyve gücünün paralize edildiğini gördük Wano'da. Hız önemli ama bu seviyelerde daha önemli olan şeyler var. Misal Kaido Kizaru'nun yediği atakların daha fazlasını ve kral hakilisini yedi ama uzun süre dayandı. Big Mom Kaido'dan güçsüz olabilir ama dayanıklılık konusunda amirallerden üstün olduğu bariz.
karakterlerden tank olanlar var hızı ile öne çıkanlar var kaido bm wb tank karakterleri ha aralarından kaido gene hızlı ama ağırlıklı tank modda savaşıyor önüne gelen vurabiliyor mesela garp kizaru shanks gibi karakterler hızı ile savaşan adamlar tank değiller bigmom meyvesine güvenmiş demekki hakisinden çokki o kadar hakili yumruk atmıyor ama yanlış anlamıyosam lawa vurduğu sahnedede haki kullanıyo law dayanıyo baya,

kaido kizarudan çok daha dayanıklıdır buna lafım yok ama aynı yumruğu yiyince kizarudan farklı bi duruma düşmedi.

Daha dün bana Luffy'nin Kaido'ya attığı final yumruğu için düz hakili yumruk demedin mi sen ? :D Big Mom'un Law'a attığı yumruğa bir bak istersen.
yahu düz acoclu demem lazımdı kabulde sonra anlaşmıştık zaten sen nie şimdi yüzümüze vurdun bunu yakıştıramadım abi.
evet düz hakili yumruk atıyor lawa ama 20-30 tane vuruyor o kadar vurup lawı uçuramıyorsa bence pek güçlü yumruk atamıyor denir :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık