Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 45 45.5%
  • Orta

Kullanılan: 31 31.3%
  • Kötü

Kullanılan: 23 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    99
Lan önceki mesajda savaşın genel değerlendirmesini yapmışım zaten. Garp > Op diyen adam bana fanboy diyor. Ben en objektif fanım. Garp’ın ve diğer amirallerin hakkını da vermişimdir zamanında. Siz amiralleri Yonkolarla kıyaslıyarak fanboyluğunuzu gösteriyorsunuz, biz değil. Mangada Yonko >>> Amiral olduğunu bin defa gördük, hala saçma sapan mesajlarla amiral savunma derdindesin.
Amiraller hakkında fikrimi belirttim dediğin sahnelerin genel değerlendirmesini yaptım daha bişiy anlatamam objektif fansan iki tarafın başarılarınıda total savaşıda toplu değerlendirerek ele alırsın savaşta younkoların üstün olduğu kısımları söyleyip veya paylaşıp yonko>amiral demezsin benim gözümde her amiral>yonko veya tersi bi ifade geçerli değil BM de yonko Shanksta aramakide amiral akainuda güç seviyeleri arasında fark var amiral yonkoda indirir yonko amiralde indirir shanks>aramaki kizaru>eghead luffy gibi örnek olarak.
Garpın hakkını prıme garp=1 amiral diyerek veriyorsan verme daha iyi :D
Ben zaten garp fanıyım genel olarak denizcilere karşı sevgim büyük seride kendine objektif diyosun bana göre değilsin bende sana göre objektif değilim o yüzden bu kısımda girmeyeceğim iyi forumlar.

Adam her bölüm başka bir nika çiziyor. Nika açıklandığı andan itibaren seriye yedirmek için her boka güneş tanrısı nikayı eklemeye çalışıyor.
3 Mart 2025 tarihi itibarıyla Elbaftaki güneş tanrıları listesi;

1-Luffy
2-Bonney(Nika olabiliyor)
3-Road(Güneş tanrısı rolü yapıyor)
4-Loki(Güneş tanrısıyım diyor)
5-Birinin korkusu olan Nika (silüet diyelim)
Hep aynı yere geliyoruz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık