Çok saçmalıyon reis yav. Hani elemanların alayı tek yemiş veya bir şekilde dayak yemiş diyorum, biraz daha kassan tek yememiş ama tek yemiş numarası yapmış, acıdığı için öyle yapmış, yoksa kalkar teklerdi falan diyeceksin. Mangada hepsi Yonkolardan dayak yedi işte. Hani elinde malumat yok ama kafadan bir şeyler uyduruyorsun amiral savunacam diye. Garp > One Piece diyen adamın yapacağı türden yorumlar.Savaşın başında eşit savaşıyor ikiside akainunun wb yi yaktığı kısımlarda var wb hastalanınca deliyor zaten arkadan saldırı aldığı sahnede Marco vardı karşısında luffyi kovalıyordu ofguard darbe yemesine rağmen wb ye speedblitz atıp kafasını alıyor wb no name denizciler den hasar alıcak kadar güçsüzse kendi sorunu Akainu'yu koy wb yerine dokunabilen no name Denizci olmazher amiralle savaşa yok kuzan şişliyecekken jozu kizaru şişliyecekken Marco kurtarıyor wb yi en büyük Mandela etkisine sahip adam old wb dir.
Aynen kardeşim tek yemiş aramaki meyvesi kapanınca tek yemiş oluyor haklısın adam luffyleri yakalamaya gitti Shanksla niye dövüşsün?
Kaidoyu mf den önce durduran Shankstan çizik yoktu benzeri sahne yaşanmaması için sebep yok
Tek yeme dediğin şeyi düzgün bildiğini sanmıyorum adamlar g4 ve base form luffyi dövüyor g5 ile bi süre savaşıp sınırına getiriyor en son luffy son gücüyle vuruyor kaido gibi yere düşüp sonra kalkıyor kizaru kizaru kalkarken luffy yerde kizaru kimse farketmeden yemek veriyor luffye luffy yemek yemese kalkamayacak kaldırmak yerine öldürmek istese öldürürdü kizaru ama dostlarının kurtulmasını istiyor demekki.
Yemek getirdiği sbs de söyleniyor neden getirdiğini işlemiyor oda dostları korunsun diye olabilir ama kendi dostlarını öldürmek istiyor kizaru o zaman kendisini engellemesi için yemek vermiş olabilir luffyi çok sevdiğini sanmıyorum Kizaru'nun kuzan gibi garpa felan borcuda yok bu cümlede haklısın ama sebebi bilinmesede yemek veren belli yani.
Gereksiz saçmalayan sensin senin mantıkla Kaidoda tek yemiş.Çok saçmalıyon reis yav. Hani elemanların alayı tek yemiş veya bir şekilde dayak yemiş diyorum, biraz daha kassan tek yememiş ama tek yemiş numarası yapmış, acıdığı için öyle yapmış, yoksa kalkar teklerdi falan diyeceksin. Mangada hepsi Yonkolardan dayak yedi işte. Hani elinde malumat yok ama kafadan bir şeyler uyduruyorsun amiral savunacam diye. Garp > One Piece diyen adamın yapacağı türden yorumlar.
Yav he he![]()
Lan önceki mesajda savaşın genel değerlendirmesini yapmışım zaten. Garp > Op diyen adam bana fanboy diyor. Ben en objektif fanım. Garp’ın ve diğer amirallerin hakkını da vermişimdir zamanında. Siz amiralleri Yonkolarla kıyaslıyarak fanboyluğunuzu gösteriyorsunuz, biz değil. Mangada Yonko >>> Amiral olduğunu bin defa gördük, hala saçma sapan mesajlarla amiral savunma derdindesin.Gereksiz saçmalayan sensin senin mantıkla Kaidoda tek yemiş.
İsmi büyük Korsan kaido olan adam beni eleştirmesin la tek olayın savaştan işine gelen yerleri anlatıp yonko fanboyluğu yapmak savaşın tamamını ele alma yok karakterlerin durumlarını değerlendirme yok gelmiş bana saçmalıyorsun diyosun gece gördüğün rüyalardan kolpa sıkıyorsun başka açıklaması yok.
Gereksiz saçmalayan sensin senin mantıkla Kaidoda tek yemiş.
İsmi büyük Korsan kaido olan adam beni eleştirmesin la tek olayın savaştan işine gelen yerleri anlatıp yonko fanboyluğu yapmak savaşın tamamını ele alma yok karakterlerin durumlarını değerlendirme yok gelmiş bana saçmalıyorsun diyosun gece gördüğün rüyalardan kolpa sıkıyorsun başka açıklaması yok.
Tartışırken uslübü bıraz aşağı çekin @Büyük Korsan Kaidou saçmalıyorsunlara lanlara lunlara gerek yok.Lan önceki mesajda savaşın genel değerlendirmesini yapmışım zaten. Garp > Op diyen adam bana fanboy diyor. Ben en objektif fanım. Garp’ın ve diğer amirallerin hakkını da vermişimdir zamanında. Siz amiralleri Yonkolarla kıyaslıyarak fanboyluğunuzu gösteriyorsunuz, biz değil. Mangada Yonko >>> Amiral olduğunu bin defa gördük, hala saçma sapan mesajlarla amiral savunma derdindesin.
Yeni moderatör adayımdır...Tartışırken uslübü bıraz aşağı çekin @Büyük Korsan Kaidou saçmalıyorsunlara lanlara lunlara gerek yok.
İlk seni banlarımYeni moderatör adayımdır...
Katılım tarihine bakılırsa forumu @RedTeroR un üstüne inşa etmiş bile olabilirlerYeni moderatör adayımdır...