Anlık Zoro
Anlık Zoro
Redteror ilk seçim vaadi : Üyeliklerini babadan oğula devredenler banlanacak.İlk seni banlarım![]()
@RedTeroRZoro’nun güçlendiği zamanları görecek kadar yaşar mıyız? Çok istiyorum güçlendiğini görmeyi.
5-) Luffy nin ölüp tüm bu icraatları nikanın yaptığını söyleyenlere moderatörlük verilmesi@RedTeroR Seçim Vaatleri
1- Forumda Luffy kelimesinin yasaklanması. Ve bu kelimeydi kullanma konusunda ısrarcı olanlara kısa süreli uzaklaştırma cezasının verilmesi.
2- Forumda Luffy fanlığının yasaklanması. Luffy fanlığı konusunda ısrarcı davrananlara kısa veya uzun süreli uzaklaştırma cezasının verilmesi.
3- @Alpamis adlı kullanıcıya Luffy fanlığı yaptığı gerekçesiyle kalıcı ban atılması. Luffy fanlığını bıraktğt taktirde verilen ceza kaldırılacaktır.
3- Zoro fanlarına kalıcı olarak renkli nick ayrıcalığının verilmesi.
4- Zoro’yu eleştiren her mesajın silinmesi. Mesajı yazan kullanıcıların koşa süreli uzaklaştırılması.
Yonko bütün amiralleri alır da hiçbir amiral herhangi bir Yonko’yu alamaz. Artı olarak Aramaki’nin ne gibi bir icraatı var Shanks karşısında? Akainu Shanks’a ne yapabilmiş. Kizaru Luffy’e ne yapabilmiş bir çizik dışında? Hangi Amiral Kaidou’nun yaptıklarının 100’de 1’ini yapabilmiş? Garp’ı gördük, Wb’nin yaptığı icraatın çeyreğini yapamadı. Wb 3 amiral + sengoku garp + tüm denizcilerin içine girdi bir ark dayandı en son teach’e öldü. Garp Shiryu ve Kuzan’a kaybetti.Amiraller hakkında fikrimi belirttim dediğin sahnelerin genel değerlendirmesini yaptım daha bişiy anlatamam objektif fansan iki tarafın başarılarınıda total savaşıda toplu değerlendirerek ele alırsın savaşta younkoların üstün olduğu kısımları söyleyip veya paylaşıp yonko>amiral demezsin benim gözümde her amiral>yonko veya tersi bi ifade geçerli değil BM de yonko Shanksta aramakide amiral akainuda güç seviyeleri arasında fark var amiral yonkoda indirir yonko amiralde indirir shanks>aramaki kizaru>eghead luffy gibi örnek olarak.
Garpın hakkını prıme garp=1 amiral diyerek veriyorsan verme daha iyi
Ben zaten garp fanıyım genel olarak denizcilere karşı sevgim büyük seride kendine objektif diyosun bana göre değilsin bende sana göre objektif değilim o yüzden bu kısımda girmeyeceğim iyi forumlar.
Tek vaadim olacak Luffy yerine Nika kullanılacak olması gerektiği gibi geri kalan tüm her şey serbest@RedTeroR Seçim Vaatleri
1- Forumda Luffy kelimesinin yasaklanması. Ve bu kelimeydi kullanma konusunda ısrarcı olanlara kısa süreli uzaklaştırma cezasının verilmesi.
2- Forumda Luffy fanlığının yasaklanması. Luffy fanlığı konusunda ısrarcı davrananlara kısa veya uzun süreli uzaklaştırma cezasının verilmesi.
3- @Alpamis adlı kullanıcıya Luffy fanlığı yaptığı gerekçesiyle kalıcı ban atılması. Luffy fanlığını bıraktığı taktirde verilen ceza kaldırılacaktır.
3- Zoro fanlarına kalıcı olarak renkli nick ayrıcalığının verilmesi.
4- Zoro’yu eleştiren her mesajın silinmesi. Mesajı yazan kullanıcıların kısa süreli uzaklaştırılması.
5-) Luffy’nin ölüp tüm bu icraatları Nika’nın yaptığını söyleyenlere moderatörlük verilmesi.
1) her yonkou her amirali senin rüyalarında elbette alabilir ben bi sorun göremiyorum gerçeklikte öyle Bi durum yok.Yonko bütün amiralleri alır da hiçbir amiral herhangi bir Yonko’yu alamaz. Artı olarak Aramaki’nin ne gibi bir icraatı var Shanks karşısında? Akainu Shanks’a ne yapabilmiş. Kizaru Luffy’e ne yapabilmiş bir çizik dışında? Hangi Amiral Kaidou’nun yaptıklarının 100’de 1’ini yapabilmiş? Garp’ı gördük, Wb’nin yaptığı icraatın çeyreğini yapamadı. Wb 3 amiral + sengoku garp + tüm denizcilerin içine girdi bir ark dayandı en son teach’e öldü. Garp Shiryu ve Kuzan’a kaybetti.