Hem de son bir hizmet edeyim dümenine sığınıp elleriyle içirir. :dd.dBarto yerine Usopp olsa Luffy'e tencere tencere içirmeye çalışırdı zehiri.
11 nova yok iken sadece bu adam vardı. Reisin borusu ötüyordu Red Line'da. Hakuba haliyle Lucci'yi Zoro'dan daha rahat yener.Şuan Lucci'ye karşı canı çıkan Zoro'nun üstü kıvama gelmiştir.
200 bölüm Law bu şekilde ihanet edecek diye bekledim. Gereksiz sadık biri çıktı.Hem de son bir hizmet edeyim dümenine sığınıp elleriyle içirir. :dd.d
Burası hiç olmamış bence.. Bartolomeo kötücül bir karakter değil. Hiçbir zaman o şekilde yansıtmadı mangaka.. Hatasının bedelini ödemiş ama gidebilirsin diyip sonra gemisini havaya uçurmak çok ucuz hareket olmuş açıkçasıLuffy'e dil atsa çoluk çocuk demeden masum deşecek barzo evliya ama Shanks kötü. Maşallah diyelim gençlere, nazar değmesin
Yasopp burada Shanks’ı tınlamamış gibi olmuş biraz. Garip.Burası hiç olmamış bence.. Bartolomeo kötücül bir karakter değil. Hiçbir zaman o şekilde yansıtmadı mangaka.. Hatasının bedelini ödemiş ama gidebilirsin diyip sonra gemisini havaya uçurmak çok ucuz hareket olmuş açıkçası
Eee beni dinlersin artık.200 bölüm Law bu şekilde ihanet edecek diye bekledim. Gereksiz sadık biri çıktı.