Bunları diyor olamaz yahu nasıl olsa adı çıkmış diye millet çamur mu atıyor üstüne?Shiryu>Akainu,Kuzan dediği için Erkan bullyleniyor WG’de. Erkan ne yapacak bu gece WG’yi yakacak mı merakla beklemedeyiz.
Barto Shanks'a beni bıraktı diye söylenmiş orada. Belki Barto bir şeyler zırvalayacaktı Yasop geleceği görüp hayatlarını kurtardı bilemeyiz. Ayrıca bariyer meyvesini unutmayın, gemi batıyor ama yaşadıklarına eminim ben.barto geminin içindeydi zaten, kurtulabileceğini sanmıyorum en azından shanks'in öyle bir niyeti yoktur
Bunları diyor olamaz yahu nasıl olsa adı çıkmış diye millet çamur mu atıyor üstüne?
denizin altında ne meyvesi yaşayacak eleman bildiğin shanks'e tesekkür ediyordu son sürat adadan ayrılırken ne planı yapacak bildiğin can sıkıntısından patlatmışlar gemiyoBarto Shanks'a beni bıraktı diye söylenmiş orada. Belki Barto bir şeyler zırvalayacaktı Yasop geleceği görüp hayatlarını kurtardı bilemeyiz. Ayrıca bariyer meyvesini unutmayın, gemi batıyor ama yaşadıklarına eminim ben.
Biraz daha zorlasan çarmıhçı Kid'i iyi adam yapacaksın ustam.O laftan silahsız sivilleri öldürdüğü çıkarımı sağlıklı olmaz. Büyük ihtimalle çapulcu tiplerdir. Kid öyle masum birini öldürmez. Nami ve Usopp’u Big Mom’ın elinden alan adam bu.
Gemi hemen mi batıyor ya, ayrıca mürettabatın yarısından fazlası meyve yememiştir bile. Ayrıca yanındaki Gambia'ya Shanks yonkou olduğundan böyle acımasız ama naif demiş.denizin altında ne meyvesi yaşayacak eleman bildiğin shanks'e tesekkür ediyordu son sürat adadan ayrılırken ne planı yapacak bildiğin can sıkıntısından patlatmışlar gemiyo
Artık a101 cosplayi görmeyeceğim yani. :dd.dForumdan ayrılmadan Teach kavgasında Law'dan taraf oldum, avatarı da Garp yapıp gittim. Law yenildi, Garp da gözlem fakiri gibi Shiryu'ya delindi. Tarafsız duruyorum artık Law'a. Ne dost ne düşman