Niye salakça olsun? Onlar korsan.Gidebilirsin diyip gemiye sıkmak çok salakça değil mi? Yasopp karaktersizine uygun bir görev verilmiş
Van Augur paşam hs atsa da keyfe gelsek.Gidebilirsin diyip gemiye sıkmak çok salakça değil mi? Yasopp karaktersizine uygun bir görev verilmiş
bence de Kid'in yaptıklarının abartılma sebebi insanların korsan ne kavrayamaması muhtemelen Luffy'i rol model aldıklarından yoksa korsanların hepsi Kid gibi bunu sıkıntı etmek de garip ama ben Kid'in herhangi bir ahlak anlayışına sahip olduğunu sanmıyom piyasadan silinmiş kendisine rakip olamayacak herifleri sırf korkak oldukları için ölüme terk ediyor, böyle biri halktan birini basit sebeplerle de öldürmüştürKorsan onlar. Mafya filmlerinde de vardır bu muhabbet, yeraltına adım attığında ölmeyi göze alırsın. Kid için de her korsan bu oyunun oyuncusu.
Fanbasede büyük bir çifte standart var, sevilen bir karakter yapınca yav adam korsan oluyor Kid gibi sevilmeyen adam başka korsanı öldürünce tü kaka oluyor.
Nami’ye viking kıyafeti giydirip lego odasına koyan eğer ki Loki ise işin içinde devler var mıdır sizce?
Yani devler salağa yatıp Luffy’leri tuzağa çekmiş olabilir mi?
Sonuçta Loki onların kralı. Onun ne yapacağını az çok bilmeleri lazım. Var mıdır devlerin gizli bir planı?
Şuan Lucci'ye karşı canı çıkan Zoro'nun üstü kıvama gelmiştir.Mihawk'ın köylüsü Cavendish reisin de artık sahne alma vakti geldi. Neredesin be paşam
Karakter analizi olarak Kid’i Tony Montana ile özdeşleştiriyorum. Meşhur no wife, no kids sahnesindeki mantalite benzeri bir şeye sahiptir.bence de Kid'in yaptıklarının abartılma sebebi insanların korsan ne kavrayamaması muhtemelen Luffy'i rol model aldıklarından yoksa korsanların hepsi Kid gibi bunu sıkıntı etmek de garip ama ben Kid'in herhangi bir ahlak anlayışına sahip olduğunu sanmıyom piyasadan silinmiş kendisine rakip olamayacak herifleri sırf korkak oldukları için ölüme terk ediyor, böyle biri halktan birini basit sebeplerle de öldürmüştür