Biri diğerini öldürdü, 1 tanesi robot oldu, koruma işsiz kaldı, çocuk nika olabiliyor.
Cevap veremeyince yine Zoro'ya mı sardın xDZoro reyiz hadi kaçın diye bağırmasa kaçamayacaktılar oradan.
Mantığı çok saçma adam en iyi arkadaşını öldürüp yatıyor o zaman bu kadar adanmışsan elinden gelen her şeyi yaptığını göster bari. En iyi arkadaşımı öldürdüm ama geri kalan işi savsakladım.Kizaru'ya zerre kadar sempati duyamadım, sevdiğim bir karakter üstelik.
Egghead'in mvp karakteri çok net Kizaru'dur.
Amiral seviyesi bir karakterin kalitesini tekrar görmüş olduk. Duygularına yer vermeden, görev bilinci ile hareket ederek ilerledi. Görevini yerine getirdikten sonra duygularına teslim oldu ve etik değerleri ışığında farklı hiçbir aksiyona girmedi. Denizci filosu yerde yatarken ayağa kalkan, belki hiç bilincini kaybetmeyen ama emrindeki askerler bayıldığı ve olası bir saldırı durumu olabilme ihtimali karşı hazır bekleyen adam gibi adamdır. Akainu'ya koyduğu posta ise tam yerindeydi, "götünü kaldır ve gel" demesi kadar içimi rahatlatan bir ifade daha olmadı.
Egghead sezonu için aynı ilerleyişi bizim tayfa üyelerinde veya 5 kadimde göremedim. 800 yıldır hangi zeka seviyesi ile dünyayı yönetmişler anladıysam arap olayım.
İNŞALLAH Odur ya restleşsinler bi önce sonra gülerek parti desinlerShanks mı o bekleyen acaba