Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1124: En İyi Arkadaş

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 53 42.1%
  • Orta

    Kullanılan: 40 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 26.2%

  • Kullanılan toplam oy
    126
Son karede cüsseden anlaşılacağı üzeri Saul herhalde o yani öyle büyük silüet çizipte saçmalık yapmaz sanırım. Silüetlerin efendisi Goda.
 
vay anasını arkadaş Fujitora reisi kendisine bağırdığı için cezalandıran Akainu Kizaru'da geri adım atıyor ilginç diğer Vegapunklar nasıl ölmedi anlamadım Vivi adamımsın ya Zoro nasıl bi pisliksin sen ulan bu etti iki Vivi'yi de sallamamıştı Yamato kapak hikayesinden umutluyum umarım Elbafta prenses görmeyiz ya da en azından öldürülmüş olsun bari ya
 
Tayfaya katılıp katılmayacağını bilmem ama 1000 bölümü geçmiş bir seri, öyle bir isteğinin kabul olmayacağını anlamış olman gerek.
1-2 sert çocukla toparlar. Tabii, Oda'nın öyle bir niyeti yok. Bu yüzden One Piece HxH, Naruto, Bleach, Jojo karşısında ezik bir seri olarak kalacak.
 
Bütün arc boyunca gebeş gibi gül. Sırıta sırıta dövüş. Sonra gel amcayı kurtaramadık diye ağla. Şu oğlanın alnından damarı cıktığı mevzuya giriş panellerini özledim. Kizaru da az adam olaydı da Akainu'ya sıkıysa gel sen dövüş deseydi. Sürekli gülen bir fırlamadan ömrünün dayağını yiyecek filo amirali.
 
Lan sanki sana sakazuki vegayı öldürme emrini verdi. Artistliğini sakaya yapacağına emri verenlere yapsaydın yada böyle ağlayıp alakası olmayan sakaya artistlik yapacağına emre karşı çıksaydın artist. Kizaru iyice gözümden düştü. Saka da emri ben mi verdim benim emrimle mi yaptında bana artistlik yapıyon it diyememiş şu kıl kuyruğa. İpini koparan sakaya artistlik yapıyor. Saka sevmeyen adamdım bunlar yüzünden saka en sevdiğim denizci oldu resmen...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık