Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1124: En İyi Arkadaş

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 53 42.1%
  • Orta

    Kullanılan: 40 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 26.2%

  • Kullanılan toplam oy
    126
Gözlerden kaçmış sanırım ama kizaru sentomaru'nun gidişini izliyor. O sırada sakazuki aradığı için onun güvenli bir şekilde kaçışını gözlemlemeye devam edemiyor. Bu yüzdende ters cevap veriyor. Ah be....

Vegapunk hükümete ohara olayından önce katılmıştı. Ohara olayı ve kuma-vegapunk olayları arasında 20 seneden fazla süre var. Anlaşılan kizaru vegapunk ile hükümetle anlaşma yaptığı zaman tanışmış. Yani kizaru ve vegapunk çok çok uzun süredir birbirlerini tanıyorlar (30 seneye yakın). İnsanların aç kalmadığı, enerji için birbilerini öldürmedikleri, Her türlü sıkıntının giderileceği bir ada inşa etmişler vegapunk ile birlikte. Kendi emekleri ile inşa edilen adayı yaktırdılar adama. Üstüne dostunu öldürttüler. O son panelde adanın yanışını izleyişi de dokunaklıydı. Ah be... Amirallerin olduğu bölümler gerçekten kaliteli. Tayfanın şu kadeh kaldırma sahnelerindense bunları görsek hiç gocunmam. Keşke koca bölüm kizaru vegapunk backstory üzerinden olsaydı be.

Şunu da söylemeden es geçemiycem arkadaşlar (Teori): Kizaru ve vegapunk birbirlerine bu kadar yakınlar ise; kizaru'nun Vegapunk'ın planını bilmesi muhtemel geliyor bana. Luffy ile olan diyaloglarını hatırlayın: "Onu öldürmek istediğimi de kim söyledi? Sadece yoluma çıkma" diyordu. Kizaru vegapunk'ı öldürerek yayının başlamasını sağlamış ve kenara çekilmişti. Ayrıca bu bölüm ile birlikte (Daha önce saturn'e de rest çekmişti) pekte üstlerinin emirlerine öncelik vermektense önceliklerini kendisi belirliyor.

Olası bir donanma devrimi seriyi arşa çıkartır ama Akainu'da o yürek var mı bilmiyorum. Daha çok aman ayranım dökülmesin düzen bozulmasın kafasında hareket ediyor. Paşalığını konuşturmaz ise liderlik vasfı olarak sınıfta kalacak. Çünkü emri altında ki amiraller onu hiç dinlemiyor. Beyazsakal şöyle demişti oden hakkında: "Senin gibi kişiler emir dinlemez. Böyle insanlar birlikte olamazlar. Önceki tayfamdan biliyorum." Şuanda Akainu'nun duruma da aynı. Sengoku bunları iyi kontrol etmiş gerçekten.
 
@Trafalgar Law Benim üzüldüğüm karakter ise Sentomaru bu arada, bildiğim kadarıyla düzgün bir hayat yaşamaya çalıştı ama hem Vegapunk'ı kaybetti hem de saygı duyduğu, amca dediği Kizaru ile karşı karşıya geldi ve aranan suçlu konumuna düştü.
 
Şerefsiz arsız köpek soyu dünya hükümetine bak sen. Önce bizzat dostluk kurduruyor, büyük bir adanın inşasında birlik beraberlik ortamı sağlıyor, yıllar sonra da bu dostları birbirine kırdırıyor. Şunun benzeri bir sahne görene kadar Kizaru en adi köpeklerden biri olarak hatırlanmaya devam edecek;

 
Benim de sevmediğim profil bu. İşini öne koyarak sevdiğini harcamak. Garp'ta aynını yaptı. Sevdiklerinizin ölümünü görmek sizi etkiliyorsa yapmayın kardeşim bu işi. Ya da ölünce ağlamayın.
Gayet insani bir tepki bence. Ne kadar işini öne koyarsan koy etkiler bu yaptığı insanı. Doflamingo kadar kalpsiz falan olman lazım anca etkilenmemek için.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık