Bu yüzden, bütün kötülüklerin sonu için yaşasın Devrimci HarekatBiri diğerini öldürdü, 1 tanesi robot oldu, koruma işsiz kaldı, çocuk nika olabiliyor.
@Skywalker @Headhunter @Quartion @Tiksav Lee
Bu yüzden, bütün kötülüklerin sonu için yaşasın Devrimci HarekatBiri diğerini öldürdü, 1 tanesi robot oldu, koruma işsiz kaldı, çocuk nika olabiliyor.
Ben bunu söylemiştim zaten. Adamın beyni yaşıyor, o yüzden ölmemesi doğal değil mi? 5 tane klonunu yapan adam, ölmemenin yöntemini de bulmuş olması gayet olası değil mi?Oda cidden dahi bir yazar. Vegapunk'ı öldürmüş gibi yapıp öldürmemeyi başardı.
Mavi ve beyaz şeytan hikayesini çalıp op ye ekleyen yazar ve karakterin fanısın yahu bunu bari sen yazma xDSıkışınca Toriko'nun içinden bir Beyaz çıkması gibi değil yine de.
Bu ölme draması saçmalık oluyor bu yüzden, eleştirdiğim nokta burası.Ben bunu söylemiştim zaten. Adamın beyni yaşıyor, o yüzden ölmemesi doğal değil mi? 5 tane klonunu yapan adam, ölmemenin yöntemini de bulmuş olması gayet olası değil mi?
Aynen kral Oda Toriko'dan görmüştür.Mavi ve beyaz şeytan hikayesini çalıp op ye ekleyen yazar ve karakterin fanısın yahu bunu bari sen yazma xD
Organizasyonunu riske atmamak için arkadaşını kurtarmayan Dragon'a saydıranlara rütbesini kaybetmemek için en iyi arkadaşını bile öldüren amiral Kizaru şokuBu yüzden, bütün kötülüklerin sonu için yaşasın Devrimci Harekat
@Skywalker @Headhunter @Quartion @Tiksav Lee
Şapka yok pelerin yakaları uzun shanks’ın pelerine benziyorSilüetin kafasında hasır şapka var gibi duruyor. Bir tek ben mi benzettim acaba hasır şapkaya?