Kılıcı yapan adam tüylerimi ürpertiyor diyordu, garip kısmı o. Ayrıca Zoro, Enma'yı ilk eline aldığında da öyle aura çıkıyordu, Kınlar niye Oden'in aura demedi?Ben Oden'in aurası hep vardı demedim. Onu sen dedin şimdi. Zoro enma'nın gücünü salmalıyım dedikten sonra ortaya çıkıyor. Emeth'ten baştan beri Joy Boy hakisi kullanmamış. Kılıcın kendisi garipse baştan beri garip. Neden kılıcın gücü salındıktan sonra Kaido Oden'in varlığını seziyor. Baştan sezerdi. BM'de baştan beri garip olmasına tepki verirdi. He ben aklımca söylüyorum onu. Sahneler onu göstermiyor.
Ayrıca kılıcın sahibi garip felan demiyor kılıca. Güçsüzler ona lanetli diyor felan gibi felsefesini yaptı.
Ayrıca Kınlar'da zaten Oden'in varlığını hissetirdi diye Kaido'ya zarar verebilmişken benzeri muhabbet Zoro'da mı olmuyor? İsterse fiziken taşısın taşımasın olay Kaido'nun Oden'i sezince yaralanabilir olmasında. Bu haliyle de Zoro sadece zarar verdi olmuyor.
Valla Alpa, bu mevzularda sonradan hep haksız çıkan sen oldun, benzeri Luffy'de de çıkınca hep saldırgınlaştın. O gün geldiğinde sakın kendini yine Nika mevzusu ilk çıktığındaki gibi banlatma, burada durup, yüzleş.