Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç yüz metreden temazsız kara yıldırımlı haki saldırısını kral haki olarak görmüyor isen diyecek lafım yok. Ayrıca bayılanlar da var. Bu konak mevzusu için Oda daha kaç kere panel çizmesi gerekecek anlamadım arkadaş. Her fırsatta nika, joyboy, luffy ayrı diye belirtiyor.
Nika = elbaf'lı devlerin tanrı olarak gördüğü bir şahıs
Joyboy= 900 yy. Önce doğmuş nika meyvesi yemiş bir şahıs.
Luffy= joyboy ile aynı meyveyi yemiş.
Kayıp yüzyıl'ı gören kişiler luffy'ye joyboy,
Joyboy adını duymamış onun yerine daha çok bazı efsanaleri bilen kişiler nika diyor. Luffy'yi tanıyan kişiler luffy diyor.
Sengoku'ya buda demek gibi bir şey bu
1- Temassız haki ile Kral haki farklı teknikler. Temassız hakiyi Ray, Shanks ve Amiraller B Haki olarak kullanıyor, Wano'daki dede de Ryo haki olarak kullanıyor, kral haki değil bunlar.

2- Garp'ın temassız haki kullandığı da net değil, o saldırı Sengokunun şok saldırısı gibi bir vuruş olabilir, yani yumruğunun şoku patlıyor,

3- Garp'ın kara yıldırımından ağzı köpüklü bayılan kimse yok, ağzı köpüklü bayılma olayı için Merkür'ün kral haki salınımına veya Shanks'ın Kide yaptığı atağa bakabilirsiniz. Garp'ın saldırısından bayılan var mı var ama enkaz altında kalıp kafasına taş düşüp bayılan var, kral hakiden bayılan yok.

4- O saydıklarının tamamının ortak noktası NİKA MEYVESİ. Hikayeyi bütün olarak okursan, NİKA'nın hikayesi olduğunu görebilirsin, NİKA yiyen cümle alemin beklediği BEYAZ SAVAŞÇI oluyor. Önce JoyBoy sonra Luffy fark yok, tam örnek sayılmasalar da örnek olarak FLASH hikayesini veya AVATAR hikayesini gösterebiliriz. FLASHLAR veya AVATARLAR sürekli değişiyor ancak HIZ GÜCÜ ve AVATAR formu baki kalıyor. NİKA hikayesini ise bunlardan ayıran mevzu hikayenin NİKA'nın hikayesi olması. Goruseilerin düşmanı olan NİKA geldi NİKA gitti dedikleri kişi NİKA, kendisine ait irade ve kişilik sahibi olan kişi, kendisini yiyen ve NİKA'nın kişilik özelliklerini alıp ilk korsan olan kişi NİKA'nın konağı JoyBoy, OP'taki arka plan hikayesinin dayanağı 900-800 arası savaşın nedeni NİKA'nın konağı JoyBoy, Vegapunk'un onun gelişini binlerce kişi bekliyor dediği kişi BEYAZ SAVAŞÇI - NİKA, gördüğün gibi her yol NİKA'ya bağlanıyor, hikaye NİKA'nın hikayesi. Luffy ise bu hikayede NİKA'nın konağı olarak sadece figüran olarak yer kaplıyor. :)
 
Çünkü kılıcın kendisi garip zaten, kılıcı yapan adam bile bunu diyor. Zoro kılıcın gücünü saldıktan sonra, daha fazla haki bastıkttan sonra bu durum ortaya çıkıyor zaten. Oden'in aurası hep varsa ilk başta neden hissedemedi? Ayrıca Oden'in varlığından, ruhundan izler kalmış olabilir zaten de, hakisini kullandı da demiyor hiçbir yerde. Hele Ashura açtığı kısımda hiç mevzusu geçmiyor, sen aklınca Oden'in hakisi sayesinde yara verdi demek istiyorsun, sırf Red falan Luffy'e laf atıyor diye, sonra burada ajandan var diyorsun. :D Benim de takıldığım kısım bu daha çok, yoksa yemişim Zoro'yu da Luffy'i de... Şu sürekli "ajandanız var", "objektif değilsin" laflarını biraz bırak.



Enma'nın gerçek gücü ne? Enma'nın gücü hep aynıydı zaten. Enma'nın gücü kral haki mi sanıyorsun?
Ben Oden'in aurası hep vardı demedim. Onu sen dedin şimdi. Zoro enma'nın gücünü salmalıyım dedikten sonra ortaya çıkıyor. Emeth'ten baştan beri Joy Boy hakisi kullanmamış. Kılıcın kendisi garipse baştan beri garip. Neden kılıcın gücü salındıktan sonra Kaido Oden'in varlığını seziyor. Baştan sezerdi. BM'de baştan beri garip olmasına tepki verirdi. He ben aklımca söylüyorum onu.:D Sahneler onu göstermiyor.:D

Ayrıca kılıcın sahibi garip felan demiyor kılıca. Güçsüzler ona lanetli diyor felan gibi felsefesini yaptı.

Ayrıca Kınlar'da zaten Oden'in varlığını hissetirdi diye Kaido'ya zarar verebilmişken benzeri muhabbet Zoro'da mı olmuyor? :D İsterse fiziken taşısın taşımasın olay Kaido'nun Oden'i sezince yaralanabilir olmasında. Bu haliyle de Zoro sadece zarar verdi olmuyor.
 
Kid'in potansiyel kafa dedeyle bir mi yaw? Herif kral haki sahibi düz patlatayım bile demedi. ODa Bm vs Law ve Kid dövüşünü meyve üzerinden çizmek istedi sadece. Yoksa ne Big Mom'dan düzgün haki kullanımı gördük ya da diğerlerinden. Sözde en ateşli savaşlarda gelişiyordu haki, bundan iyi fırsat mı vardı?
E bunu bana deme yazana de. Ben okuduğumu attım yazdım. Olayın kid ya da diğer karakterlerle alakası da yoktu en başta luffy olan gücünü uyandırdı dedim mevzu saçma yerlere geldi. Potansiyeli vardır yoktur bilemem belki de öldü bitti gitti. Benim mesajım bu değil en başta.
 
Kid kim köpek yahu neyi neyle kıyaslıyorsunuz anasını satayım. Üç haki türünün en üst düzey kullanımına hakim Luffy. Hayvan gibi haki basıyor tek derdi kondisyon. Meyvesinin leş retcona kurban gitmesi karakteri bağlamaz. Tatava yapanlar da zaten ezelden beri bok atan tim değişen bir şey yok forumda

Mal Usopp tüfek kullansa demek ki Luffy'nin basacağı h.hakili kurşunlarla 25 km öteden billurlu karakterlere headshot atabilirmiş
 
Efektler konusuna hiç girme bence. Bu konuda objektif olmadığını biliyoruz. Zoro Kaido'yu kestiğinde atağında haki efekti yok kral haki kullanmamıştır diyordun. Kaido aksini söylemesine rağmen. Şimdi de King karşısında aynı efekt yok Oden hakisi yoktur diyorsun.
Atağında haki olup olmadığı hala belirsiz yalnız. Kral haki salmış da olabilir diyerek ben bunu açıklıyorum. Onda da bir sıkıntı yok yani.

King çöpünü tartışacak değilim hacı.
 
Enma'nın gerçek gücü ne? Enma'nın gücü hep aynıydı zaten. Enma'nın gücü kral haki mi sanıyorsun?
Demek istediğim Enma Zoro'nun gerçek gücünü ortaya çıkarmasını sağladı. Enma'nın özelliği kullanıcıdan isteği dışında fazla haki çekmesi işte. Enma olmasa yenemezdi bence o yüzden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık