Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıdık hissi ne abi. Direk o kılıç neden Oden'in varlığı taşıyor diyor. Bunu sadece Kaido da sezmiyor. Big Mom da buna garip bir kılıç diyerek durumu anlatıyor. O Oden'i tanımıyor. O yüzden o varlığı taşıyan kılıca direk garip diyor. Bu 9 Kınlar'daki gibi anımsama benzetme değil. Doğrudan bir aura var orada. Öyle olmasa Big Mom demezdi garip diye. Sadece Kaido yorumlardı bunu bu şekilde.
Çünkü kılıcın kendisi garip zaten, kılıcı yapan adam bile bunu diyor. Zoro kılıcın gücünü saldıktan sonra, daha fazla haki bastıkttan sonra bu durum ortaya çıkıyor zaten. Oden'in aurası hep varsa ilk başta neden hissedemedi? Ayrıca Oden'in varlığından, ruhundan izler kalmış olabilir zaten de, hakisini kullandı da demiyor hiçbir yerde. Hele Ashura açtığı kısımda hiç mevzusu geçmiyor, sen aklınca Oden'in hakisi sayesinde yara verdi demek istiyorsun, sırf Red falan Luffy'e laf atıyor diye, sonra burada ajandan var diyorsun. :D Benim de takıldığım kısım bu daha çok, yoksa yemişim Zoro'yu da Luffy'i de... Şu sürekli "ajandanız var", "objektif değilsin" laflarını biraz bırak.

Enma sayesinde kral haki kullanarak yenebildi. Dediğin gibi olsa sadece kontrol etmesi yeterli olmalıydı. Ama Enma'nın gerçek gücünü ortaya çıkarması gerekti.
Enma'nın gerçek gücü ne? Enma'nın gücü hep aynıydı zaten. Enma'nın gücü kral haki mi sanıyorsun?
 
Bu efektleri King'te hiç görmedik. Bu efektleri her gördüğümüz sahnede kılıç için garip denildi. Oden'in varlığı denildi. Oden'in aurası denildi.


Bu sahnede Zoro Kaido'ya ilk saldırdığında ne Kaido'dan ne Big Mom'dan bir tepki var. Kılıçta da zaten efekt yok.

Daha sonra Zoro Enma'nın gücünü biraz daha salmalıyım diyor.


Daha sonra ilk saldığı sahnede Kaido o ne diye şaşırıyor. Sadece Enma'dan yayılan bir efekt var. Big Mom da dikkatli ol o normal bir kılıç değil diyor. Daha bir atak öncesinde bu tepkiler yok.

Kaido o kılıç nasıl Oden'in varlığını taşıyabilir diyor.

Daha sonra yine efektin ortaya çıktığı sırada Kaido o garip hakinin kaynağı o kılıç mı diye kendine soruyor.


Bu sahende savunması aşılıyor ve atağı yedikten sonra emin oluyor. Bu Oden'in kılıcı diyor. Kılıçta ortaya çıkan şu efektleri daha sonra King'te görmedik.
Efektler konusuna hiç girme bence. Bu konuda objektif olmadığını biliyoruz. Zoro Kaido'yu kestiğinde atağında haki efekti yok kral haki kullanmamıştır diyordun. Kaido aksini söylemesine rağmen. Şimdi de King karşısında aynı efekt yok Oden hakisi yoktur diyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık