Ben bu dövüş hakkında yine aynı şeyleri yazıyordum ya. Nika muhabbeti çok üzdü be usta o saçmalık olmasa Luffy benim top3ümdeydi.Vay be Tiksav fena bir şey olmuş. Alt yapıdan sağlam yetişmiş. Gözümüz arkada kalmayacak gibi.
Ben bu dövüş hakkında yine aynı şeyleri yazıyordum ya. Nika muhabbeti çok üzdü be usta o saçmalık olmasa Luffy benim top3ümdeydi.Vay be Tiksav fena bir şey olmuş. Alt yapıdan sağlam yetişmiş. Gözümüz arkada kalmayacak gibi.
Şöyle bir şey takıldı aklıma. Lucci yattı kalktı. Luffy yendi dedik.En altta yazdığına katılıyorum ama.. Dofu burada öyle ah, öldüm bittim olmadı günün sonunda... Ki bunu tartışmak da çok fazla G4le maymun oldu zaten onu aşıp geçti Luffy. Ki duvarda asılı kalıp Luffy öldü sandığı için 1 round daha uzanmıştı dövüş orada mangakadan torpilini aldı zaten Dofçular ağlamasın(!)
Lucci ve Luffy ve Law vs Doffyi bir tutuyorsan diyecek bir şey yok zatenŞöyle bir şey takıldı aklıma. Lucci yattı kalktı. Luffy yendi dedik.
Dof yatıp kalkıyor o zaman Law'da yenmiş oluyor. İkisinde de bir süre yerde yatma var.
Ya @RedTeroR haklı. Yenilenin yerden kalkmaması lazım hiç. Ya da durum bu yani Law'da yendi.
Bir tutmak değil. Benzerliği söyledim.Lucci ve Luffy ve Law vs Doffyi bir tutuyorsan diyecek bir şey yok zaten
Law ciddi zarar verdi ama Dof gücüyle geri geldi.Bir tutmak değil. Benzerliği söyledim.
Şöyle diyim Luffy'nin tükürdüğünü Zoro yenecek.
Law'ın tükürdüğünü Luffy yendi.
Katılıyorum.Şöyle bir şey takıldı aklıma. Lucci yattı kalktı. Luffy yendi dedik.
Dof yatıp kalkıyor o zaman Law'da yenmiş oluyor. İkisinde de bir süre yerde yatma var.
Ya @RedTeroR haklı. Yenilenin yerden kalkmaması lazım hiç. Ya da durum bu yani Law'da yendi.
Luffy’nin Nika olduğunu, Who’s Who’nun Nika’yı açıkladığı bölümde ben deşifre ettim, Luffy’cilerin saldırısına uğramıştım. Şimdi karaktere çöküyorlar @II. Invictus