Zoro napıyo?
Yav bu satürnün gücünü zoro çözer, hasar almayanlar uzmanlık alanı ama zaar lucciyi geçemiyor daha
Yav bu satürnün gücünü zoro çözer, hasar almayanlar uzmanlık alanı ama zaar lucciyi geçemiyor daha
Sahte mesihlerle işimiz yok, orjinal Nika’cıyız biz.Reyiz ben Luffy reyizin büyüklüğü ile eğleniyorum. Bu tarafa gel havalar uçururuz seni.
İhtimal 4 goroseilerde lawın meyvesinin ölümsüzlük yeteneği kullanılmışİhtimal bir Gorosei İmu gibi ölümsüz . İhtimal iki meyve yeteneği yenilenme sağlıyor , ihtimal üç Satürn bilim adamı olduğu için yenilenme ile ilgili bir yol buldu.
Fakat meyve yeteneklerinde kendilerini bir yerden istedikleri yere ışınlama gibi absürt yetenekleri gösterildi . Bunların meyvesi de Nika gibi tanrısal güçte muhtemelen . Ve Garlingin gençliğinde bile Satürn şimdiki gibi yaşlı resmedilmişti yani meyve ile ölümsüz ruhani varlıklara dönüşmüş olabilirler .
Satürn ayakçı diğer 4ü gemi yolculuğu çekemeyiz sen git bizi çağır demişGoroseiler muhtemelen sadece o mühürlerin olduğu yerlere teleportlanabiliyorlar. Aksi durumda adaya gelmek için niye gemi kullansın bu herif.
Yeterli zaman olursa kendisine müdahale edebiliyor. Yeterli zaman tanınmış adama. Ve iyileşmiyor, onarıyor. Turp gibi olan adamın edeceği sözler değil bu :d Değil mi @Wataame DaisukiLaw nere daha çok zarar verdi. Doff iyileşip turp gibi oldu. Enel hazretlerine de Wyper mı daha çok hasar verdi şimdi :S
Artık Luffy benim.Sahte mesihlerle işimiz yok, orjinal Nika’cıyız biz.
En altta yazdığına katılıyorum ama.. Dofu burada öyle ah, öldüm bittim olmadı günün sonunda... Ki bunu tartışmak da çok saçma G4le maymun oldu zaten onu aşıp geçti Luffy. Ki duvarda asılı kalıp Luffy öldü sandığı için 1 round daha uzanmıştı dövüş orada mangakadan torpilini aldı zaten Dofçular ağlamasın(!)Yeterli zaman olursa kendisine müdahale edebiliyor. Yeterli zaman tanınmış adama. Ve iyileşmiyor, onarıyor. Turp gibi olan adamın edeceği sözler değil bu :d Değil mi @Wataame Daisuki
Dof yatsın kalksın sicim meyvesi gibi bir meyve yediğine dua etsin. Yoksa meftaydı burada.
Vay be Tiksav fena bir şey olmuş. Alt yapıdan sağlam yetişmiş. Gözümüz arkada kalmayacak gibi.En altta yazdığına katılıyorum ama.. Dofu burada öyle ah, öldüm bittim olmadı günün sonunda... Ki bunu tartışmak da çok fazla G4le maymun oldu zaten onu aşıp geçti Luffy. Ki duvarda asılı kalıp Luffy öldü sandığı için 1 round daha uzanmıştı dövüş orada mangakadan torpilini aldı zaten Dofçular ağlamasın(!)
Forumda ilk Nika avatarı çeken adam benim, Nika’cı olman için destur alman lazımArtık Luffy benim.
Nika da benim.
G5 de benim G4 de benim.
Doğu Eşrefoğlu| Artık KGT Benim! #kurtlarvadisi
m.youtube.com