Ahahaha diğer kadimleri mi? Çağırmış hahahaha güldüm lan buraya aha şimdi Dragon gelebilir, bir tane kadim i alsın da görelim, devrimciği
Bunların ahlakı bu Doffy sama hazretlerinede adaca dalmışlardı, sorsan teke tek de aldıkaido'ya 50 kişi dalarken iyiydi ama değil mi? düşmanla 1vs6 at da görelim bakalım billurların kaç okkaymış?
Reyiz ben Luffy reyizin büyüklüğü ile eğleniyorum. Bu tarafa gel havalar uçururuz seni.Karasakal’ın büyüklüğü canımı sıkmaya başladı @Alpamis
Söylersem ağır spoiler olurSen neyi çözdünki bugüne kadar
Doff sama hazretlerin Law"a Issho'yla birlikte girerken iyiydi.. etme bulma dünyası... O Amiralle 2v1 attı. Law'da Luffyle 2v1 attı... En son fuji niye yardım etmedin hüü diye ağlıyordu mapusanedeBunların ahlakı bu Doffy sama hazretlerinede adaca dalmışlardı, sorsan teke tek de aldı
Law ile kişisel problemi var zaten gitmesi çok normal, sonuçta Luffy e 2 kişi girmedi. Ama Law daha çok zarar vermesine rağmen Luffy sama almış oldu, nika modelin de bakalım kaç kişi dalacak, etme bulma dünyası xdDoff sama hazretlerin Law"a Issho'yla birlikte girerken iyiydi.. etme bulma dünyası... O Amiralle 2v1 attı. Law'da Luffyle 2v1 attı... En son fuji niye yardım etmedin hüü diye ağlıyordu mapusanede
Beni de şaşırttı ama mesaj sayısının çok az olduğunu görünce uzun yazmasının sebebini anladım.Bu kadar uzun yazabildiğin için tebrik etmek istedim.
Law nere daha çok zarar verdi. Doff iyileşip turp gibi oldu. Enel hazretlerine de Wyper mı daha çok hasar verdi şimdi :SLaw ile kişisel problemi var zaten gitmesi çok normal, sonuçta Luffy e 2 kişi girmedi. Ama Law daha çok zarar vermesine rağmen Luffy sama almış oldu, nika modelin de bakalım kaç kişi dalacak, etme bulma dünyası xd