Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahaha diğer kadimleri mi? Çağırmış hahahaha güldüm lan buraya aha şimdi Dragon gelebilir, bir tane kadim i alsın da görelim, devrimciği :artiz:
 
Kadimlerin gözümdeki değerleri aşırı düştü birisi yazmıştı sanki keşke fikir adamı olarak kalsaydılar diye kesinlikle katılıyorum.Böyle çok ucuz gözüküyorlar.
 
Doff sama hazretlerin Law"a Issho'yla birlikte girerken iyiydi.. etme bulma dünyası... O Amiralle 2v1 attı. Law'da Luffyle 2v1 attı... En son fuji niye yardım etmedin hüü diye ağlıyordu mapusanede :hıh:
Law ile kişisel problemi var zaten gitmesi çok normal, sonuçta Luffy e 2 kişi girmedi. Ama Law daha çok zarar vermesine rağmen Luffy sama almış oldu, nika modelin de bakalım kaç kişi dalacak, etme bulma dünyası xd
 
Sonunda nihayet Luffy amiral döver duruma geldi. Kizaru ve Gorosei üyesi , ikisini birden.Gear 5 uyanış gerçekten Luffy zirve hâli.

İnsanlara habire böcek diyen gerçekte kendi böcek gibi görünen örümcek Satürn' u moviedeki Gold lion shikiyi yendigi saldırısı Gomu gomu gigant Thor axe saldırısi yaparak ezsin.

Satürn eğer diğerlerini cagiracaksa Luffy geleceği görme ile engellsin süper olurdu.Katakuri lufyynin gear 4 kullanmaya çalıştığını gördüğünde engellemişti.Luffy de yapsa keske
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık