Luffy'nin yanındaki bu takım ne? İki sene önce Goldino'ya (Bay 3'e) kaybeden Zoro, Dorry, Brogy üçlüsü ne yapacak, hep beraber bir Gorousei mi oyalamaya çalışacaklar?Zoro, Luffy, Antik Robot, 2 Dev vs Gorosei.
Sayılar eşitlendi.
Gamma Knife ile işinin biteceğinden emindi. Nasıl Mom yendim sanıp bırakıp gittiyse burada da Law, Dof'un meyvesini tahmin edemedi. İkisi de yeneceğini, işinin bittiğini sandı.Lawın o zaman için adı üstü intihar saldırısı. En güçlü atağı oydu o seviyede başka bir silahı da yoktu. Big Mom dümdüz dövüyor offpanelde.
Wyper'ın katranla Enel'in kalbini durdurması sonra Elektrik meyvesiyle tekrar kalbini attırtmasından farkı yok o işin.
Enel ve Dof ikisi de meyveyle hayata tutundu. Law'da Wyper'da arc bossunun asıl hasmıydı. Luffy'den sonra (hadi Zoro da belki olsun) arcın en güçlü ikinci elemanıydı ikisi de. İkisi de en büyük gücünü süpriz saldırısını kullandı ama düşmanı indirmeye yetmedi. Benzer paralellik var. Wyper vs Enel ve Law vs Doff'ta.
Wyper'da kadranla işin bittiğine emindi. Ayrıca Mom zafer aldı demedim Kid ve Law karşısında oradan niye yürüdün anlamadımGamma Knife ile işinin biteceğinden emindi. Nasıl Mom yendim sanıp bırakıp gittiyse burada da Law, Dof'un meyvesini tahmini edemedi. İkisi de yeneceğini, işinin bittiğini sandı.
Seni ayrı tutayım öyleyse. Mom yendi diyenler vardı. Mom yendiyse Law'ın da yendiğini kabul etmeliler öyleyse.Wyper'da kadranla işin bittiğine emindi. Ayrıca Mom zafer aldı demedim Kid ve Law karşısında oradan niye yürüdün anlamadım
Biz senle Moma karşı aynı taraftayız unutma sakın bunu Law punk hazarddan beri > Zoro.Senin ayrı tutayım öyleyse. Mom yendi diyenler vardı. Mom yendiyse Law'ın da yendiğini kabul etmeliler öyleyse.
Seninle konuştuk ya o yüzden o etiketi de örneklendirmek adına sana verdim.
Bu mesajla bende bıraktığın izlenim.Biz senle Moma karşı aynı taraftayız unutma sakın bunu Law punk hazarddan beri > Zoro.
Kid ve Law > Zoro ve Sanji / Zoro ve Yamato
Sanji > KidBiz senle Moma karşı aynı taraftayız unutma sakın bunu Law punk hazarddan beri > Zoro.
Kid ve Law > Zoro ve Sanji / Zoro ve Yamato
Tamam kardeşimSanji > Kid