Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, Luffy, Antik Robot, 2 Dev vs Gorosei.

Sayılar eşitlendi.
Luffy'nin yanındaki bu takım ne? İki sene önce Goldino'ya (Bay 3'e) kaybeden Zoro, Dorry, Brogy üçlüsü ne yapacak, hep beraber bir Gorousei mi oyalamaya çalışacaklar?
Lucci'yi geçemeyen Zoro'nun savaşını Jimbei devralacak da Lucci'ye karşı bu kadar oyalanan Zoro da yanına iki dev alıp Gorousei karşısında bir şey yapacak...
Bak bu da güzel hikaye ama Zoro Piece'e gelmedi Gorousei.
İki yonkounun düşmesinden çok daha büyük bir saçmalık okutmak istemiyorsa Oda, bizimkiler hemen kaçsın veya Dragon ya da Shanks gelsin. Luffy'nin gelmeyen filosuyla veya Goldino'ya kaybeden ekiple ya da Sanji, Luffy ile olacak iş değil artık.
 
Lawın o zaman için adı üstü intihar saldırısı. En güçlü atağı oydu o seviyede başka bir silahı da yoktu. Big Mom dümdüz dövüyor offpanelde.

Wyper'ın katranla Enel'in kalbini durdurması sonra Elektrik meyvesiyle tekrar kalbini attırtmasından farkı yok o işin.

Enel ve Dof ikisi de meyveyle hayata tutundu. Law'da Wyper'da arc bossunun asıl hasmıydı. Luffy'den sonra (hadi Zoro da belki olsun) arcın en güçlü ikinci elemanıydı ikisi de. İkisi de en büyük gücünü süpriz saldırısını kullandı ama düşmanı indirmeye yetmedi. Benzer paralellik var. Wyper vs Enel ve Law vs Doff'ta.
Gamma Knife ile işinin biteceğinden emindi. Nasıl Mom yendim sanıp bırakıp gittiyse burada da Law, Dof'un meyvesini tahmin edemedi. İkisi de yeneceğini, işinin bittiğini sandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık