Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektrik meyvesi ve adamın doğal olarak elektrik bedene sahip olması, op evreni içinde tutarlı. Gerçek dünyaya da bağ kurmuş işte kalbi durana elektro şok verirler. G2 ise luffy'nin oluşturduğu özel bir beceri, doğal meyve becerisi değil. Luffy'nin tutup kolunu çeksen kolu uzar bu tamamen doğal ama G2 değil. Bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok. Usopp da elektriğe sahip olsaydı, enel gibi olabilirdi, belki kan kaybından ölseydi geri gelmezdi. Luffy yerine ama usopp lastik olsaydı G2 yapıp ölümden dönmesi mümkün olamazdı. Tekrar diyorum Luffy'nin kafasını koparsan pat güm güm deyip geri birleşecek gibi bir hali var, meyve o derece absürt.
Kendi doğal yeteneği olduğu için g2 yapabiliyor. Lastik olmasa G2 yapamaz. Bunu Lucci de söylüyor. Luffy'nin kafasını koparsan ölür.
 
Teach karakteri en şanslı olmadığı kesin ama en kurnaz çakal olduğu %100.Bu arada iq olarak one piece evrenindeki en zekilerden birisidir.vegapunk iq su en yüksek karakter ama sosyal zekası türkiye iq ortalaması ile yarışır.Teach de o da son derece yüksek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık