Luffy de şapkacı mıymış?x.com
x.com
Sanırım Imu'nun Gerçek İsmi Alice
Luffy de şapkacı mıymış?x.com
x.com
Zannetmiyorum, Imu'nun gerçek adı açıklanıyorsa bile yine japonca bir şeydir.x.com
x.com
Nika her şafak dediğinde aklıma bu sahne geliyor2 yıl önceki saldırılara Nika'nın vereceği isimler.
Şafak yumruğu
Şafak silahı
Şafak ebesinin nikahı
hahaha kafayı şafakla bozdu resmen xD
Helal olsun aylardir tartıştığımız konuyu tek hamlede çözdün Zoro yu bilmem ama Red sen harbiden tek atma ustasısın.@II. Invictus üzgünüm ama tartışma bitti üstelik en ballı karakter de luffy oldu.
Katmerli üstelik hem @carpe d. em var @kekomancer da onayı vermiş. Buradan dönüş olmaz.
Kendi doğal yeteneği olduğu için g2 yapabiliyor. Lastik olmasa G2 yapamaz. Bunu Lucci de söylüyor. Luffy'nin kafasını koparsan ölür.Elektrik meyvesi ve adamın doğal olarak elektrik bedene sahip olması, op evreni içinde tutarlı. Gerçek dünyaya da bağ kurmuş işte kalbi durana elektro şok verirler. G2 ise luffy'nin oluşturduğu özel bir beceri, doğal meyve becerisi değil. Luffy'nin tutup kolunu çeksen kolu uzar bu tamamen doğal ama G2 değil. Bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok. Usopp da elektriğe sahip olsaydı, enel gibi olabilirdi, belki kan kaybından ölseydi geri gelmezdi. Luffy yerine ama usopp lastik olsaydı G2 yapıp ölümden dönmesi mümkün olamazdı. Tekrar diyorum Luffy'nin kafasını koparsan pat güm güm deyip geri birleşecek gibi bir hali var, meyve o derece absürt.
Gel yol yakınken dön usta bak bana Luffyi severdim savunurdum ama Nika Luffy değilKendi doğal yeteneği olduğu için g2 yapabiliyor. Lastik olmasa G2 yapamaz. Bunu Lucci de söylüyor. Luffy'nin kafasını koparsan ölür.