Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım şu ilk 800-1000 bölüme kadar bu seriyi okuyan herhangi bir okuyucuya bir güç tier list yap dersen kizaruyu en azından ilk 20'ye (amirali yonkou ile denk görüp ilk 10'a koyacaklar bile vardır) koyacağını düşünüyorum. 800-1000 bölüm bu şekilde bir etki bırakan karakter kaç bölümdür bize ne gösterdi? Isık ile kılıç yapıp sağa sola sallıyor (bir işe yaradığını görmedim), tekme atıyor (bir etki ettiğini görmedim), ışıklar ile piçu piçu diye mermi atıyor (bunun da hasarını görmedim, haki desen onu da göstermedi. Benim OP dünyasına gidersem hayalim logia meyve bulup doğu mavide dandik bir adada tiran olup istediğimi yapmaktı (arlong gibi). Bu kizaru şu an gösterdikleri ile benim hayalimin benzerini yapıpı logia meyve yemiş ve amiral olmuş öyle takılıyor. Bazen diyorlar sen çok yattın az git haki bilmeyen bebeleri döv falan. Bu karakter cidden bunun için mi çizilmiş.
Çok haklı bir serzeniş . Maalesef ki E.oda için Nika karşısında her karakter bu durumu yaşayacak ve biz tayfa veya ana düşmanlar dışında hiç bir karakterin yeteneklerini göremeyeceğiz .

Garpı 3 bölümde aradan çıkaran adamdan fazlasını beklememek lazım.

Ne uyanış ne farklı teknik hiç bir şey çizmedi Kizaruya .
 
Luffy yeterince güçlü olmadığı için tayfasını kurtaramamıştı Shabondy'de, burada paraleli olarak tayfası zayıf kaldığı için Luffy'i kurtaramayacak diyen bir teori gördüm. Şuana kadar EggHead'de tayfanın başına gelenler ile aslında bu mesaj daha da güçlendiriliyor. Luffy'nin etrafta zıplayıp hoplayarak dalga geçe geçe yendiği Lucci'yle hala başa çıkamayan bir Zoro, kimi kurtarmaya çalışsa beceremeyen bir Sanji, daha arc'ın ana olayı bile başlamadan iptal olan bir Robin, her zamanki gibi hiçbir işe yaramayan bir Usopp, ve daha niceleri varken tayfa belkide Luffy olmadan bir arc geçirmeli.

Hiç olası bir senaryo değil aslında çünkü Oda'nın tek umrunda olan karakter Luffy ve diğer tayfa üyelerine sayıyla mürekkep harcıyor ama olsa güzel bir senaryo çıkarırdı Oda. Sonuçta adaya 5 kadimin hepsi gelmiş ve bunların ışınlanma yeteneği var. Bir şekilde Luffy'i bağlayıp/mühürleyip götürseler ve Imu'nun buzluğunda sakladığı dev hasır şapkanın yanına Luffy'i atsalar ilginç şeyler gelişirdi.
Nika ile kimse başa cıkamaz. Lucciyi örnek vermişşin sorsana bi kendine Kizaru mu daha rezil oldu lucci mi diye daha lucci bile diyorsun bence onun yerine daha kizaruyu koy.
 
Yok yavv, seyirciye izletmen ve okutman lazım. Senin kendini tatmin yerin mi Shōnen Jump, bitir seriyi deyip siktir eder seni dergi. Satışlar boyuna düşürüyordur diye tahmin ediyorum
satislar perdeypey dusse bile namı var serinin bisi olmaz bence. Bu adamin geberip yerini editorler birakip artik g5 e girmiyor luffy cunku yasami sona eriyor deyip bir kenara atmasinin zamani geldi. Artik japonlar mi dover turkler mi japonyaya gider dover bilemem ama birisinin bu Pedo alcak caponu dovme zamani geldi.

Yoksa tunelin ucu nikanin arka tarafina cikacak bu gidisle
 
Oda şu an seriyi bırakıp başka bir mangakaya devretse, serinin gidişatı konusunda bu adama bilgi verse yemin ederim çok daha iyi bir seri ve son okurduk. Oda bu işin altından kalkamıyor artık. Hem de çok uzun bir süredir.
Açık konuşmak gerekirse iyice .oka sardı seri ve haftalar geçtikçe daha kötü hatta berbat ötesi duruma geldi seri keşke bir an önce biterse diyeceğim de sOda onu bile yapamaz alzheimer sonuçta...
 
Peki ama bu neye yarayacak, hangi amaca hizmet etmiş olacak🤔
5 kadimi nika'nın önünde gösteren bir görüntü olsa ve dünya bunu görse belki şu olabilir. Nika'yı bekleyen ve bilen hala daha insanlar var. Özellikle son adaya giderken komşu adalarda tamamen silinmiş bir tarih değil(son cümle kendi çıkarımım). Devrimcilerde 8 tane başarılı ayaklanma yapmış, sanki oraya bağlanacak bir hikaye kurgusu olabilir.

2. seçenek. Dünya hükümetinin zamanının dolduğunu artık onların istemediklerine karar vermesine de yardımcı olabilir. Bunun için gorosei'nin dünya hakkındaki kötü düşüncelerini duyması için bir plan belki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık