Vegapunk kaydı daha önce almış. Konu goroseilerin meyvesinden bağımsız olmalı.Oda nın bunu düşünecek kadar akıllı olduğunu zannetmiyorum
Vegapunk kaydı daha önce almış. Konu goroseilerin meyvesinden bağımsız olmalı.Oda nın bunu düşünecek kadar akıllı olduğunu zannetmiyorum
ben ağır zoro fanları gördüm de bu kadar uçuk kaçık mesaj görmedim. kim yazıyor bunları ?Luffy fanları olayı tam kavrayamadı bence, Nika abes bir şey
bazı arkadaşlar misal yazıyor ara sıra Zoro gelecek kılıcı kınından çekecek Amiral ölecek o an atak yapacak Roger teke gidecek , iki kılıç kullanınca kadimler tövbe edecek Ashura yapınca Im Dragon 3 amirali aynı anda alır. Çok abes geliyor , işte Nika şu an bu
Nika şu an 5 kutsalı lastik yapıp bir birine düğüm atabilir vaktiyle Kuja yılanlarını kuyruklarından düğümlemesi gibi
Satürnün gözünden yıldızlar çıktıktan sonra artık her şey beklenir
Düşünsenize Zoro bir amiralin ve Satürn’ün ayağına basmış ki hareket etmesin. Boğazlarında kılıç, gelecek 4 kadimi de teklemek için bekliyor Şu an ortam bu
Satürn arc başından beri Nika'yı küçümsüyor yenilenme olayı sayesinden henüz bir zarar almışlığı da yok. Sanji ve Franky'nin hareket edemediği bölümlerde Nika'yı paket etme şansı varken denizcilere deniztaşı kelepçeyle paketleyin diye emir vermişti. Belli ki o kadar da korkmuyorlar meyveyi almak için paketleyip götürme derdindeler hala.Luffy fanları olayı tam kavrayamadı bence, Nika abes bir şey
bazı arkadaşlar misal yazıyor ara sıra Zoro gelecek kılıcı kınından çekecek Amiral ölecek o an atak yapacak Roger teke gidecek , iki kılıç kullanınca kadimler tövbe edecek Ashura yapınca Im Dragon 3 amirali aynı anda alır. Çok abes geliyor , işte Nika şu an bu
Nika şu an 5 kutsalı lastik yapıp bir birine düğüm atabilir vaktiyle Kuja yılanlarını kuyruklarından düğümlemesi gibi
Satürnün gözünden yıldızlar çıktıktan sonra artık her şey beklenir
Düşünsenize Zoro bir amiralin ve Satürn’ün ayağına basmış ki hareket etmesin. Boğazlarında kılıç, gelecek 4 kadimi de teklemek için bekliyor Şu an ortam bu
Birseyleri yok etmeleri gerekirse meyvelerini gösterirler, satürnü gördügümüz için digerlerini silüet vermesi çok anlam ifade etmez veya bir bölüm silüet diger bölüm ana görüntü klasik.Silüet olarak görünecek %99
Aslında güzel fikir ama vurup vurup sonunda hiç Bi etkisi olmayan hamleler yapınca hiç Bi anlamı kalmıyor. Kaç bölümdür luffy'nin Kizaru ve Satürn'e yaptığı hamleleri görüyoruz. Satürn zaten hasar almıyor. Kizaru desen of puf yapıyor iç organları hasar görüyor falan deniliyor. Adamdan ne kan akıyor ne çizik var üstünde yediği dayak tatmin etmiyor işin sonunda. Ben bu kavgayı niye izledim diyorsun:/şoyle sahneler izlemek isteseydik aşirdigi orjinali olan tom ve jerry,looney tunes izlerdik. Okuyucunun ne dusundugu umrumda degil demisti
O değilde şu haliyle bile Narutodan iyi kagr bunshin ve rasengan görmekten midem bulanmıştı en azından farklı bişeyler varNaruto ve HxH izlemiş nesil olarak muhatap olduğumuz şeye bak. Millet birde Naruto, Bleach, Jojo falan beğenmez. Birde absürtlük ana karakterde, Allah belanı versin Oda. Dragon Ball yanında daha gerçekçi güç açısından