Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bir seri okursak okuyalım gelişimine şahit olduğumuz birden fazla karakterin sonuca direkt etkisi olduğu görmek ve kişisel gelişimlerinin meyvelerini maceranın sonlarına doğru yediklerine şahit olmak aşırı zevk verir. Tayfa, Dragon ve ekibi, diğer müttefikler ve hatta denizci tarafından şerefi olan adamlar dahil artık devreye bir çok etkenin girmesi lazım. Sürekli Luffy'nin günü kurtarıp her haltta en ön plana çıkması anlamsız. Yönümü bulamam, yemek yapamam, müzik çalamam her halta yetişemem o yüzden sizlere ihtiyacım var diyen çocuk isviçre çakısına döndü. Retcon meyvenin yarattığı tiksintinin yanında bir de serinin iyice bu yola kayması bunca yıllık emeğe ihanet.
 
Imu Where the things are teorisindeki gibi buradan esinlenme ise Gorosei ‘nin bu yetenekleri anlam bulabilir . İmu da Nika gibi karikatürize bir karakter çıkabilir . Sabonun alevini yutarken çizgiromandan fırlamış kediye benzer bir resmedilişi vardı . E.odanın Tom ve Jerry hayranlığını düşününce İmunun da Nika gibi toon force gücüne sahip olabileceğini düşünmüşümdür hep . Ve İmunun hayali ile Gorosei tıpkı where the things are serisindeki gibi hayalleştirilmiş karakterler olması ile çoğu şeye açıklama getirebilir .

Burada da e.oda 3-4 ayrı kurguyu harmanlamış olabilir .

Misal Gorosei eskiden köle sıfatındaki alt tabaka insanlardı . İmunun yeteneği ile hepsi kısmen ölümsüz yaratıklara dönüştü . Gorosei nin yokai meyvelerine sahip olması vb.

Satürn’ün sürekli insanları böcek olarak görmesi felan kendisi de eskiden öyleyse ne gülerim .
 
O değilde şu haliyle bile Narutodan iyi kagr bunshin ve rasengan görmekten midem bulanmıştı en azından farklı bişeyler var
Nika'dan önce Luffy'de öyleydi. Bir yetenek kullanıcısı her hafta bir yerinden teknik mi çıkartacak? Yetenekleri belli Luffy lastik, Naruto Rüzgar gibi...ancak bu yeteneklerinin varyantlarını çıkartabilirler.
 
Ama Vega nerden bilsin mesajı kaydederken Lufyy ya da birileri olcak da koruyacak diye.Pek olası gelmedi bana.Ha yanında görünürler o da bonusu olur.
Burda düşünmemiz gereken kim gelicek yardıma.Zoruyu sanjiyi kitledi oda.Luffy tek olmaz.Bu sahneye en iyi o kara alevler varken yukardan elektriklerle Enelin inmesi olur.Al sana epik bir sahne.
Bunun için adaya üçüncü kişilerin gelmesine gerek yok. Bariyerden dolayı zaten ona ulaşmak imkansız. Adaya saldırı yapılsa Serapimler var, onlara emir vermek için de her türlü adaya en az bir Kadim'in gelmesi lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık